13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal / Alb-albaştrii încheie amicalele cu procentaj maxim

Handbal / Alb-albaştrii încheie amicalele cu procentaj maxim

Echipa de handbal masculin a Universităţii Craiova a încheiat şirul amicalelor din această iarnă. Elevii lui Cătălin Popescu (foto) s-au impus ieri, scor 36-25 (22-16), în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, în faţa echipei CSU Piteşti, grupare clasată pe locul cinci în Divizia A, seria B. Acesta este al doilea test dintre cele două din această săptămână, după ce luni alb-albaştrii s-au impus cu 39-27, în Trivale. Spre deosebire de prima dispută, meciul acesta a fost foarte încins spre final, jucătorii fiind la un pas de bătaie.

„A fost un meci bun, dar, din păcate, şi cu mulţi nervi spre final, asta şi pentru că nu ne-au mai venit arbitri şi a trebuit să fluier eu. Unii jucători de la ei au fost mai recalcitranţi şi au fost la un pas de cafteală. Aveau ei nişte poliţe de plătit între ei şi au încercat să şi le stingă. Din motivul acesta nu am mai prelungit nici meciul, cum am făcut în precedentele amicale, am jucat două reprize normale, pentru că nu aveam nevoie de neplăceri“, a declarat antrenorul Cătălin Popescu, pentru GdS.

„U“ Craiova: Răzvan Lupitu, Cătălin Gheorghiță, Radu Gheorghe – Vasile Luntraru, Mihai Iovănescu, Ovidiu Ianăși, Mihai Păun, Radu Gușatu, Alexandru Mănescu, Gabriel Rușeanu, Codruț Păun, Mădălin Iacov, Laurențiu Budoiu.

Universitatea Craiova a mai susţinut săptămâna trecută un test, învingând pe CSS Caracal cu 54-36, iar sâmbătă, de la ora 13.30, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, va disputa prima etapă din 2019, oponentă fiind CS Universitar Politehnica Timişoara.

„Sunt mulţumit de nivelul pe care-l avem acum, ţinând cont că nu am făcut decât o săptămână şi jumătate cu mingea. Un lucru îmbucurător este faptul că nu sunt probleme medicale, sunt apţi şi au chef de joc şi aşteptăm campionatul ca să facem cât mai multe victorii. Din câte am înţeles, nu sunt mari schimbări nici la Timişoara. Le-a revenit un singur jucător, în rest au cam aceeaşi echipă. Sâmbătă trebuie să ne aşteptăm la o victorie frumoasă, nici nu mă gândesc la altceva, să fie la cât mai multe goluri eventual“, a mai spus Cătălin Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS