12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii susţin astăzi primul amical al iernii. Update: Tudoran a tranşat victoria

Pandurii susţin astăzi primul amical al iernii. Update: Tudoran a tranşat victoria

UPDATE:

Pandurii Târgu Jiu s-a impus cu 2-1 în partida amicală susţinută astăzi în compania echipei Cetate Deva, ambele goluri ale oltenilor fiind marcate de Tudoran.

Antrenorul Adrian Bogoi a început meciul cu următorii: Opriţa – Cotolan, Gheorghe, Milos, Almic – Tudor, Trancă, Lică – Blejdea, Cristea, Tănăsoiu. Pe parcurs i-a mai introdus pe: Teodosescu – Safta, Dănescu, Vasilescu, Raiciu, Vodă, Tudoran, Patrick Popescu, Rasoveanu.

Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

…..

Ştire iniţială:

Divizionara secundă Pandurii Târgu Jiu va susţine astăzi, de la ora 15.00, pe terenul artificial de lângă stadionul „Municipal“, primul meci amical al iernii, adversară fiindu-i Cetate Deva (Liga a III-a). Jucătorii gorjeni sunt în regim de cantonament din 24 ianuarie, la baza proprie de pregătire, fiind cantonaţi la hotelul din cadrul centrului de Copii şi Juniori. Staff-ul tehnic a alternat în aceste zile antrenamentele fizice pe zăpadă, pe cele două terenuri sau în Parcul Central, cu cele în sala de forţă, dar s-au efectuat şi antrenamente cu mingea pe terenul sintetic acoperit din Complexul Sportiv Dolce Vita.
Tehnicianul pandurilor, Adrian Bogoi, are la dispoziţie 25 de jucători, singurul absent motivat fiind Daniel Ciobanu, operat de apendicită săptămâna trecută. Lotul va fi completat în zilele următoare cu alţi trei jucători care sunt aşteptaţi în locul celor doi jucători francezi, Moussa şi Philippe, care nu au mai ajuns în cantonamentul echipei.

Lotul actual include şi o serie de jucători recent veniţi sau reveniţi la pandurii, cum este cazul lui Laurenţiu Tudor, Gabriel Dodoi şi al juniorilor Tănăsoiu şi Safta. Antrenorul Adrian Bogoi a precizat că ar dori să mai completeze lotul cu cinci-şase jucători.

„La capitolul veniri sunt în lot deja Tudor şi Dodoi, doi jucători ai echipei noastre care s-au format la Târgu Jiu şi au jucat o vreme şi la echipa a doua, apoi la prima echipă. Vrem să întărim lotul în continuare, pentru că avem un grup foarte tânăr. Avem 23 de jucători din lotul care a evoluat în tur, dar şi dintre ei sunt 15-16 sub 21 de ani şi ceilalţi au majoritatea 22-23 de ani, deci e un lot foarte tânăr. Avem nevoie şi de jucători cu experienţă, care să ridice nivelul echipei. Discutăm cu mai mulţi fotbalişti, însă ne dorim să fie cel puţin de acelaşi nivel cu cei pe care îi avem acum în lot“, a declarat Adrian Bogoi, pentru site-ul clubului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS