Acasă Sport Handbaliştii, la al doilea succes din amicale

Handbaliştii, la al doilea succes din amicale

-

Echipa de handbal masculin a Universităţii Craiova a susţinut ieri al doilea joc de verificare din această iarnă. După ce a învins cu 54-36 pe CSS Caracal săptămâna trecută, trupa lui Cătălin Popescu a dispus cu 39-27 (16-14), în Trivale, de CSU Piteşti, echipă clasată pe locul cinci în Divizia A, seria B. Ca şi în primul test, meciul a depășit cu mult timpul regulamentar, asta pentru ca ambele echipe să-și facă antrenamentul complet.
„U“ Craiova: Răzvan Lupitu, Cătălin Gheorghiță, Radu Gheorghe – Vasile Luntraru, Mihai Iovănescu, Ovidiu Ianăși, Mihai Păun, Radu Gușatu, Alexandru Mănescu, Gabriel Rușeanu, Codruț Păun, Mădălin Iacov, Laurențiu Budoiu.

„A fost un antrenament bun. A jucat toată lumea şi, din fericire, nu s-a accidentat nimeni, pentru că de asta îmi era cel mai frică. Mai e puţin şi reluăm campionatul şi numai de probleme medicale nu aveam nevoie, pentru că şi aşa avem un lot destul de mic. Miercuri, de la ora 14.00, vom juca returul cu ei, la noi, în sala din Valea Vlăicii. Ne prezentăm bine până acum“, a declarat antrenorul Cătălin Popescu, pentru GdS.

Handbaliştii de la Universitatea Craiova vor susţine primul meci din returul Diviziei A, seria C, sâmbătă, 2 februarie, de la ora 13.30, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, oponentă fiind CS Universitar Politehnica Timişoara. Gruparea din Bănie ocupă locul doi în clasament, cu 15 puncte obţinute, prima poziţie fiind ocupată de CSM Şcolar Reşiţa, cu 24 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

Legea referitoare la reducerea numărului de ore în învăţământ, promulgată de Iohannis

Numărul de ore alocat disciplinelor din planurile-cadru ale învățământului primar, gimnazial și liceal se va reduce. Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, astăzi, Legea...

Foc de artificii cu măsuri sporite de siguranţă

Polițiștii Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Olt vor efectua, în perioada 18 noiembrie 2019 – 6 ianuarie 2020, acţiuni şi controale,...