10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Mitriţă ar putea pleca în SUA în schimbul a 7 milioane de euro

Fotbal / Mitriţă ar putea pleca în SUA în schimbul a 7 milioane de euro

Căpitanul Universităţii Craiova, Alexandru Mitriţă (23 de ani), ar putea pleca în această iarnă de la echipă, fiind dorit în campionatul american (MLS), de formaţia New York City. Oferta americanilor a fost de 6 milioane de euro, însă oficialii olteni au declinat-o, înaintând totodată ideea că preţul corect pentru golgheterul echipei ar fi 7 milioane şi cu siguranţă negocierile vor fi reluate.

„Există oferte, nu doar din Statele Unite. Oferte sunt, dar nu înseamnă că ești obligat să vinzi dacă există oferte. Nu pot să vă spun că e o sumă greu de refuzat sau că e o ofertă de 7 milioane. Sunt jucători pe lista unor cluburi importante care încearcă să-i ia încă din iarnă, nu din vară așa cum ne-am dori noi“, a declarat preşedintele Universităţii, Marcel Popescu, la Digi Sport.

Alex Mitriţă a mai fost ofertat de Torino în acest mercato, dar conducerea Ştiinţei a refuzat cele 5 milioane primite în schimbul căpitanului, care a afirmat de curând că vrea să rămână în Bănie în acest sezon ca să mai câştige măcar un trofeu, abia apoi să plece în străinătate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS