Acasă Sport Handbal (m) / "U" Craiova - CSS Caracal, scor 54-36, într-un joc...

Handbal (m) / „U” Craiova – CSS Caracal, scor 54-36, într-un joc amical (VIDEO, FOTO)

-

Echipa masculină de handbal a Universității Craiova s-a impus, scor 54-36 (24-13), în partida amicală susținută astăzi, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu”, în fața formației CSS Caracal. De menționat că partida a depășit cu mult timpul regulamentar, asta pentru ca ambele echipe să-și facă antrenamentul complet. Acesta a fost primul joc de verificare din această iarnă pentru alb-albaștrii pregătiți de Cătălin Popescu.

„U” Craiova: Răzvan Lupitu, Cătălin Gheorghiță, Radu Gheorghe – Vasile Luntraru, Mihai Iovănescu, Ovidiu Ianăși, Mihai Păun, Radu Gușatu, Alexandru Mănescu, Gabriel Rușeanu, Codruț Păun, Mădălin Iacov, Laurențiu Budoiu. Antrenor: Cătălin Popescu.

CSS Caracal: Alin Bucur, Gabriel Colac, Andrei Colac – Liviu Pătru, Alex Tudoran, David Pătru, Robert Pătru, Gigi Frăsineanu, Valentin Dinu, Cosmin Știrbu, Radu Mihăescu, Ionuț Sprâncenatu, Alexandru Stoica, Edi Uță. Antrenor: Alexandru Rotaru.

Următorul amical al Universității Craiova va avea loc luni, de la ora 13.00, în deplasare, împotriva echipei CSU Pitești.

Galerie foto:

ȘTIRI VIDEO GdS

Sindicaliştii din Dolj solicită o simulare a reducerii numărului de ore în şcoli

Reducerea numărului de ore pentru elevii din clasele primare şi gimnaziale, dar şi de la liceu este un subiect de actualitate pentru învăţământul preuniversitar, după ce senatorii au adoptat un proiect de lege în acest sens

Cum îţi poţi schimba legal furnizorul de energie

Este nevoie de 21 de zile pentru ca un consumator casnic să treacă de la un furnizor la altul de energie. Iată ce „capcane“ puteţi întâmpina în procesul de mutare către alt furnizor de electricitate.

Încă un pieton lovit de maşină pe bulevardul Ştirbei Vodă

Un pieton, de 67 de ani, a fost accidentat de un autoturism joi, pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Ştirbei Vodă. În ultima perioadă, în acea zonă au fost răniţi mai mulţi pietoni.