15.5 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Stadionul din Bumbeşti-Jiu a primit numele Aurel Ţicleanu

Fotbal / Stadionul din Bumbeşti-Jiu a primit numele Aurel Ţicleanu

Aurel Ţicleanu a primit o distincţie importantă, ieri, din partea primarului oraşului Bumbeşti-Jiu, Constantin Bobaru, cu ocazia împlinirii vârstei de 60 de ani. În semn de preţuire pentru fostul mare fotbalist al Universităţii Craiova din perioada 1976-1985, stadionul din localitatea din judeţul Gorj poartă începând cu 18 ianuarie numele fostului internaţional.
„Este o mare onoare pentru mine şi le mulţumesc celor din localitatea Bumbeşti-Jiu că s-au gândit să-mi acorde această distincţie. Eram deja cetăţean de onoare al oraşului din anul 2001, iar acum stadionul îmi va purta numele. Este un moment de referinţă, un cadou minunat la împlinirea vârstei de 60 de ani“, a declarat Aurel Ţicleanu, conform frf.ro.
La ceremonia care s-a desfăşurat la Casa de Cultură „Gheorghe Tătărăscu” alături de Aurel Ţicleanu, vicepreşedinte al Comisiei Tehnice FRF, au participat foşti colegi din generaţia Craiova Maxima, Silviu Lung, Sorin Cârţu, Nicolae Ungureanu, Teodor Ţarălungă, Gheorghiță Geolgău, manager al Departamentului de Scouting FRF, şi Gabriel Bodescu, secretar general adjunct al Federaţiei Române de Fotbal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS