24.5 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSport(VIDEO) Alb-albaştrii au avut mult noroc la tragerea la sorţi

(VIDEO) Alb-albaştrii au avut mult noroc la tragerea la sorţi

Casa Fotbalului din Capitală a găzduit joi tragerea la sorţi a sferturilor Cupei României, fază programată să se desfăşoare în intervalul 26-28 februarie, cu începere de la ora 13.30, cu excepția jocurilor televizate. Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului, a avut noroc şi de data aceasta şi va întâlni singura echipă din Liga a III-a rămasă în competiţie, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, confruntarea urmând să se desfăşoare pe terenul acesteia.
„Ciucanii“ au eliminat în drumul lor din Cupă pe AFC Hărman, câştigând cu 2-0 în deplasare, în faza a treia, apoi pe Aerostar Bacău, meci din faza a patra în care s-a impus cu 3-2 pe teren propriu, ACS Energeticianul, înregistrând 2-1 acasă în 16-imi, şi Dinamo, în faţa căreia s-a impus la penaltiuri, 9-8.
În campionatul Ligii a III-a, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc ocupă locul trei în seria 5, cu 31 de puncte obţinute în 15 meciuri, primele două poziţii fiind ocupate de Comuna Recea (37), respectiv Minaur Baia Mare (32).
La rândul său, Universitatea Craiova a eliminat în 16-imi pe Sportul Snagov, după un sec 2-0 pe „Ion Oblemenco“, şi pe AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele, în faţa căreia s-a impus cu 4-1.
Celelalte partide din cadrul sferturilor: Sepsi Sfântu Gheorghe – CFR Cluj, AFC Hermannstadt – FC Viitorul, Dunărea Călărași – AFC Astra.

Sâmbătă, amical cu Poltava

Până la meciurile oficiale din campionat şi Cupă, Universitatea Craiova mai are de asudat în cadrul cantonamentului din Antalya. Alb-albaştrii au susţinut până acum un singur test, cu Adana Demirspor (locul 9 în liga a doua turcă), câştigat cu 2-1, iar sâmbătă, de la ora 16.00, vor juca împotriva ocupantei locului cinci în prima ligă din Ucraina, FC Vorskla Poltava. În programul trupei lui Devis Mangia mai figurează un joc de verificare împotriva echipei Ferencvárosi Torna Club (locul 1 în Ungaria, 25 ianuarie, ora 16.00).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS