17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportExclusiv: Spahija şi Glavina, sub comanda lui Dragoş Bon

Exclusiv: Spahija şi Glavina, sub comanda lui Dragoş Bon

Fundaşul Hrvoje Spahija (foto dreapta), jucător care a evoluat sub formă de împrumut la Ordabasy (Kazahstan), şi atacantul Dominik Glavina nu au ajuns la un numitor comun privind rezilierea cu oficialii Universităţii Craiova şi se pregătesc cu echipa a doua a clubului. Ieri au tras de „fiare“ alături de puştii lui Dragoş Bon şi aşteaptă noi runde de negocieri, având contracte valabile până la vară.
Altfel, gruparea din Bănie l-a mai împrumutat în această perioadă pe Adrian Juncu la Farul Constanţa şi i-a reziliat contractul lui Alexandru Dinu. Printre absenţii lui Dragoş Bon se mai regăsesc două nume, primul este cel al lui Ţegle, care este în refacere după o accidentare, în timp ce atacantul Sergiu Jurj a primit hârtie de la club că îşi poate căuta echipă. Sub semnul întrebării este şi Hristo Vadasis, căruia îi expiră împrumutul la Şcolar Reşiţa pe 31 ianuarie.
Antrenorul „satelitului“, Dragoş Bon, a prezentat o parte din programul de pregătire din această iarnă.
„Pe 26 ianuarie şi 2 februarie jucăm cu Juventus 1992 Bascov, o echipă de Liga a IV-a, pe 9 februarie jucăm cu liderul campionatului judeţean din Vâlcea, Viitorul Dăeşti, la ei, pe 16 întâlnim acasă pe Sporting Roşiori, pe 23 evoluăm cu Turnu Măgurele şi mai căutăm adversari pentru 6 şi 13 februarie. Nu o să plecăm nicăieri în cantonament, o să avem un stagiu pe plan local, de pe 28 ianuarie până pe 9 februarie, şi vom sta la un hotel din Craiova. După ce se va întoarce echipa mare voi avea o discuţie cu Devis Mangia şi voi vedea ce jucători coboară la noi şi o să stabilim un lot, pentru că au plecat mulţi jucători împrumut. Vom promova jucători de la U19 şi U17, cum e cazul lui Baiaram şi Mitran, dar totuşi trebuie să echilibrăm puţin lotul, pentru că e o competiţie de seniori şi avem nevoie şi de jucători cu experienţă“, a explicat Dragoş Bon, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS