Acasă Sport Handbal (f) / Dorința a fost mare, echipa – mică. Vezi reacțiile...

Handbal (f) / Dorința a fost mare, echipa – mică. Vezi reacțiile de după meciul SCM Craiova – CSM București (VIDEO, FOTO)

-

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a bifat ieri seară a treia mare dezamăgire consecutivă din 2019, demonstrând din nou că este dependentă de accidentatele Cristina Zamfir și Ana Maria Țicu. Elevele lui Bogdan Burcea și-au dat tot concursul să țină piept campioanelor de la CSM București, dar nu le-a ieșit mare lucru pe teren. Au irosit multe atacuri și au făcut concurs de ratări de la 7 metri, Paula Ungureanu fiind învinsă doar de mezina echipei Valentina Ion (16 ani), care a cules meritat aplauzele celor apropximativ 2.000 de spectatori prezenți la Polivalentă.

SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenț – Fachinello (6 goluri), Seric (3), Trifunovic (3), Tănăsie (3), Tătar (2), Vizitiu (2), V. Ion (2), Nikolic (1), Gjorgjievska, Șelaru, Colac, Costa.

CSM București: Grubisic, Unugureanu, M. Ion –  Lazovic (5), Lekic (5), Radicevic (4), Omoregie (3), Mehmedovic (3), Curea (3), Cvijic (1), Bazaliu (1), Manea (1), Udriştioiu (1), Hagman (1), Jakobsen, Marin.

În urma acestui rezultat din etapa a 14-a a Ligii Florilor, SCM Craiova ocupă locul 7, cu 15 puncte, iar în următorul meci va evolua în Cupa EHF. Elevele lui Burcea susțin vineri, de la ora 19.30, în Polivalentă, confruntarea din etapa a treia a grupei D, contra formației croate Podravka.

Pentru galerie foto, click aici.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...