Au luat-o din loc şi „leii“ mai mici (VIDEO, FOTO)La o săptămână distanţă de formaţia de seniori a Universităţii Craiova, şi-au reluat pregătirile şi formaţiile principale ale Centrului de Copii şi juniori, în speţă echipa a doua şi „republicanii“ A şi B.

Ieri a fost o zi mai dificilă pentru unii dintre jucătorii „satelitului“ şi o parte dintre republicanii A şi B şi asta pentru că s-au trezit devreme şi au luat drumul Policlinicii pentru Sportivi din Craiova, unde au fost supuşi testelor în vederea obţinerii vizei ce le permite să activeze în returul campionatului din Liga a III-a şi cel de la Liga Elitelor A şi B, după caz. Astfel, au dat ochii cu medicii următorii jucători: Marius Albăstroiu, Francesco Pascu, Ionuţ Trancă, Cosmin Dobre, Răzvan Stoicescu, Ionuţ Mitran, George Pătulea, Andrei Dobre, Alexandru Manea, Ionuţ Frăsineanu, Ştefan Baiaram, Cosmin Cojocaru, Vali Constantin, Alexandru Traşcă, Robert Moga, Ionuţ Ispas (Academia „Gică Popescu“), George Boştină, Robert Bogdan, Radu Bîrzan, Bogdan Ţoiu, Alexandru Vulpe, Ionuţ Puţaru.

Antrenorul echipei a doua, Dragoş Bon, a susţinut primul antrenament din 2019 de la ora 14.30, la „Aripile“, iar tehnicienii de la juniorii A, Ionuţ Stancu, respectiv B, Nelu Petrişor, şi-au dezmorţit elevii spre seară, având antrenament comun.

Portarul Cristi Dică a fost împrumutat la Sportul Snagov, iar mijlocaşul Marian Şerban va îmbrăca până la vară tricoul formaţiei CS Mioveni.

Revizuind loturile, Ionuţ Stancu are la dispoziţie următorii jucători pentru retur, cu menţiunea că unii evoluează de regulă la „satelit“: Raoul Baicu, Vali Mihăilă (plecaţi în Antalya cu echipa mare), George Boştină, Angel Ciutică, Denis Delcea, Cosmin Cojocaru, Raul Constantinescu, Andrei Dobre, Cosmin Dobre, Alex Manea, Cristi Manea, Jovan Markovic, Robert Moga, Cosmin Neaga, George Negrea, Adrian Nichifor, Luis Niţu, Francesco Pascu, George Pătulea, Ionuţ Popescu, Cătălin Preduţ, Ionuţ Puţaru, Vlad Rezeanu, Stoicescu, Ionescu, Cercel, Stan.

La Under 17, Nelu Petrişor a demarat pregătirile cu următorii: Cătălin Păuşescu, David Poenaru, Andrei Cătănescu – Andrei Iana, Alex Militaru, Ionuţ Mitran, Răzvan Andrei, Florin Niţă, Vlăduţ Popa, Denis Guţă, Tudor Negrea, Dragoş Popa, Marian Danciu, Ştefan Baiaram, Gabriel Viespe, Teodor Drăghici, Raul Popescu, Paul Florea, Robert Geru, Mădălin Ruican. Sunt şi două nume noi: Florin Alex Ciupitu (Academia „Gică Popescu“) şi Răzvan Barbu (Dinamyk Craiova).

Optimismul primează

Întrebaţi de „sănătate“ pe culoarele Policlinicii, jucătorii de la echipa a doua au afirmat pentru GdS că îşi doresc un retur bun, în care să îndrepte situaţia din clasament, cu toţii admiţând că locul 11 nu poate mulţumi pe nimeni.

„Vrem să începem bine returul campionatului, să facem o figură frumoasă. Locul 11 nu ne face cinste. Avem mulţi juniori în lot, dar depinde de noi ce o să facem în retur. Din păcate, nu am scăpat de problemele musculare, dar sper să-mi revin cât mai repede şi aştept ca 2019 să fie un an cât mai bun. Nu am discutat cu domnul Mangia, dar dacă eram apt din punct de vedere fizic poate că eram şi eu acum cu echipa mare în cantonamentul din Antalya. Îmi doresc să fac şi eu pasul mai sus, aici sau în altă parte, pentru că exista şi varianta împrumutului. Mai am trei ani şi jumătate contract cu Universitatea“, a declarat Vali Constantin.


„Este un nou început de an şi sperăm să strângem cât mai multe puncte în returul acesta. Nu cred că sunt probleme cu kilogramele, pentru că am avut de respectat un program de pregătire pe timpul vacanţei dat de preparatorul fizic şi cred că toţi colegii l-au făcut. Sper să progresez cât mai mult şi să ajung cât mai repede în vederile primei echipe“, a punctat Bogdan Ţoiu.

„Sper să câştigăm cât mai multe jocuri, să avem un sezon bun. În tur am dat totul, am jucat cât am putut de bine cu toţii, dar cred că tinereţea lotului şi-a spus cuvântul şi de aceea suntem pe locul 11. Eu zic că suntem mai maturi acum şi o să reuşim să ajungem în top 5“, a spus fundaşul Ionuţ Puţaru.

Revenit la Universitatea II după un împrumut la FC Argeş, Radu Bîrzan a declarat că va face tot ce-i posibil să primească încrederea antrenorilor şi să-l convingă pe Devis Mangia să-l cheme la echipa mare.

1

„M-am întors acasă, unde mă simt bine şi unde mi-am dorit întotdeauna să joc. O să trag cât pot de tare în această perioadă ca să trec cât mai repede la prima echipă. Perioada petrecută la Piteşti mi-a prins bine. Am avut foarte puţine minute jucate şi cred că a fost o perioadă destul de nefastă, dar am avut şi ce învăţa de acolo. Am avut şi o accidentare acolo ce a necesitat o perioadă mai mare de repaus, cu recuperare, şi din acest motiv nu am putut să joc cât mi-am propus. Normal că mă aşteptam ca echipa a doua să fie mai sus în clasament. Când joci la Universitatea Craiova, indiferent că e vorba de prima sau a doua echipă, trebuie să te gândeşti la o clasare bună. Cu o pregătire bună o să revenim în primele echipe“, a declarat Radu Bîrzan.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 16 ianuarie 2019

Actualitate

» Idei simple pentru a evita risipa
» Pietre la rinichi la copii: cauze, simptome şi tratament
» Tendinţe îngrijire 2019: totul despre C-Beauty şi frumuseţea inteligentă
» Ştiai că atunci când te plângi îţi setezi creierul să gândeşti negativ?
» Alimentaţia în timpul iernii
» Recomandări pentru prevenirea delincvenţei juvenile
» Președintele Klaus Iohannis: Românii din Marea Britanie să nu își facă probleme
» Fiscul a şters datoriile mai mici de 40 de lei
» Moneda unică europeană a împlinit 20 de ani
» Brexit: a venit timpul ca Regatul Unit să îşi clarifice poziţia
» Tudorel Toader: Vom face o evaluare privind beneficiarii Legii recursului compensatoriu
» Proteste ale angajaților din poliție și penitenciare pe 7- 8 februarie
» Râmnicu Vâlcea: Prima investiţie inaugurată pe 2019 – amenajarea străzii Cojocarilor
» CCR: Există conflict între Ministerul Public şi Parlament pe tema protocoalelor cu SRI

Publireportaj

» Taximetriştii trebuie să îşi monteze noi case de marcat
» Fabrica de cabine foto din Craiova oferă modele unice în România

Local

» 12 cazuri de gripă confirmate de la începutul anului
» Rudele dispărutului: „L-a omorât și l-a ars pe cauciucuri“

Dolj

» De ce ajung facturile cu întârziere?
» Copil de două luni, găsit mort în pătuţ
» Patru femei rănite într-un microbuz răsturnat
» O şoferiţă şi-a făcut praf maşina pe strada Râului
» Război pe mâncarea bolnavilor de la Spitalul Judeţean Craiova
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Craiova: Mihai Eminescu – pe înțelesul tinerilor
» Videoclip al Gazetei de Sud, peste 1.200.000 de vizualizări pe YouTube
» Program Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema 18 – 24 ianuarie
» Şoferii dolejni, amendaţi cu peste 52.000 de lei, într-o singură zi

Gorj

» Oprirea grupurilor energetice de la CEO, pagubă uriaşă
» Constructorii Stadionului Municipal din Târgu Jiu, întâlnire cu autorităţile locale

Olt

» Oltenii de la țară nu scapă de gunoaie nici din ianuarie. Firma care ar trebui să înceapă colectarea mai vrea trei luni de păsuire

Mehedinţi

» Mehedinţi: La volan, cu autorizația de circulație provizorie expirată
» Mehedinţi: A sustras un autoturism și a circulat cu el, deși avea permisul suspendat
» Mehedinţi: Accident mortal la Halânga. Şoferul, 70 de ani, victima 49 de ani
» Razie pe şoselele din Mehedinţi
» Mehedinţi: Cercetaţi pentru sustragere ilegală de energie electrică
» Mehedinţi: Cercetaţi pentru braconaj
» Amplasarea radarelor în judeţul Mehedinţi
» (FOTO, VIDEO) Mehedinţi: Cinci bărbaţi, cercetaţi pentru contrabandă cu ţigări

Vâlcea

» Vâlceni cercetaţi pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Sport

» Alb-albaştrii sunt cu gândul la Cupă, dar şi la campionat
» Exclusiv: Spahija şi Glavina, sub comanda lui Dragoş Bon
» Fotbal / Alex Mateiu: Sperăm să începem cu dreptul campionatul (VIDEO)
» Fotbal / Alex Mitriţă: Voi pleca după preliminarii (VIDEO)
» Fotbal / Devis Mangia: Cupa este unul dintre obiectivele noastre (VIDEO)

Sanatate

» Peste 35.000 de doljeni suferă de diabet

Educatie

» Malu Mare va avea grădiniţă nouă
» Ce s-a întâmplat cu numărul de elevi din Dolj în ultimii trei ani

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top