Acasă Sport Handbal (f) / Bogdan Burcea a vorbit despre situaţia delicată de la...

Handbal (f) / Bogdan Burcea a vorbit despre situaţia delicată de la SCM Craiova (VIDEO)

-

SCM Craiova a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care antrenorul Bogdan Burcea a vorbit despre situaţia delicată în care se află echipa feminină de handbal şi a prefaţat confruntările cu CSM Bucureşti, programată mâine, de la ora 18.30 (TVR HD), din etapa a 12-a din Liga Florilor, respectiv Podravka Vegeta, care va avea loc vineri, de la ora 19.30, contând pentru etapa a 3-a din grupa D a Cupei EHF. Vezi video!

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.