Acasă Sport Trupa lui Burcea luptă în Spania

Trupa lui Burcea luptă în Spania

-

Perdante de o manieră categorică la Zalău, în Liga Florilor, handbalistele de la SCM Craiova nu au prea mult timp la dispoziţie ca să reflecteze asupra greşelilor făcute, pentru că vineri trebuie să decoleze de la Timişoara spre Spania, unde sâmbătă vor juca în runda a doua din grupa D a Cupei EHF. Gruparea din Bănie întâlneşte de la ora 19.00 (Digi Sport, Telekom Sport) formaţia iberică Super Amara Bera Bera, iar Bogdan Burcea speră ca elevele sale să-şi îndulcească suporterii cu un rezultat pozitiv.
„Vom avea o deplasare lungă în Spania, unde ne aşteaptă un meci foarte greu. Trebuie să ne revenim ca moral după eşecul de la Zalău şi să facem un joc bun la Amara Bera Bera. Mă bucur că după jocul de la Zalău nu au mai apărut probleme medicale. Continuăm seria partidelor dificile, din trei în trei zile, şi trebuie să fim la un nivel ridicat, indiferent ce indisponibilităţi avem“, a declarat antrenorul Bogdan Burcea, pentru site-ul SCM Craiova.
Celălalt meci al etapei din grupa D, NFH Nykobing (Danemarca) – Podravka Vegeta (Croaţia), se joacă duminică, de la ora 19.00.
Clasament: 1. SCM Craiova 2 puncte (golaveraj 18:12), 2. Podravka Vegeta 2 (32:29), 3. Bera Bera 0 (29:32), 4. Nykobing 0 (12:18).
Altfel, cealaltă reprezentantă a României prezentă în faza grupelor în Cupa EHF, Măgura Cisnădie, joacă acasă împotriva formaţiei germane Bietigheim, confruntarea fiind programată duminică, de la ora 17.30, în timp ce de la 16.00 se întâlnesc Storhamar (Norvegia) şi Esbjerg (Danemarca). Situaţia din grupa A se prezintă astfel: 1. Esbjerg 2 (41:18), 2. Bietigheim 2 (28:25), 3. Storhamar 0 (25:28), 4. Cisnădie 0 (18:41).

ȘTIRI VIDEO GdS