8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportS-a stabilit programul de lucru de la Filiaşi

S-a stabilit programul de lucru de la Filiaşi

Se apropie cu paşi repezi reunirea echipei CSO Filiaşi, iar oficialii divizionarei C împreună cu membrii staff-ului tehnic au trasat din timp programul de lucru din această iarnă, astfel încât la finalul ediţiei de campionat 2018/2019 să fie realizat obiectivul şi suporterii să fie mulţumiţi. „Echipa se va reuni pe 15 ianuarie şi va continua pregătirile, ca şi până acum, la stadionul «Chimia». Pe 26 ianuarie va fi primul joc amical, cu o echipă de juniori sub 19 ani, probabil a CSJ Ştiinţa U Craiova, apoi în 28 se intră într-un cantonament pe plan local până pe 2 februarie, zi în care va fi susţinut al doilea joc de verificare, cu CS Cârcea (locul doi în Liga a IV-a Dolj). Apoi, pe 5 sau 6 februarie, vom juca la Târgu Jiu cu Pandurii (locul 9 în Liga a II-a), pe 9 întâlnim la «Chimia» pe Sporting Roşiori (locul 13 în Liga a III-a, seria 3), pe 13 februarie jucăm la Piteşti cu FC Argeş (locul 6 în Liga a II-a), pe 15 februarie în deplasare cu CSM Slatina (locul 1 în Liga a IV-a Olt), iar ultimul joc din perioada de pregătire va avea loc pe 23 februarie, acasă, cu Ştiinţa Turceni (locul 1 în Liga a IV-a Gorj)“, a declarat preşedintele lui CSO Filiaşi, Florin Spânu (foto), pentru GdS.

Mai vor doi juniori

În privinţa lotului, conducătorul grupării doljene a afirmat că nu sunt noutăţi în afara celor prezentate de GdS la sfârşitul lunii decembrie 2018, dar că vor mai fi cooptaţi doi juniori şi un atacant senior doar în cazul în care acesta este de certă valoare. „În mare, lotul este conturat, este acelaşi din tur plus cei patru jucători pe care i-am anunţat deja, Sabin Lupu, Alex Armăşelu, Cosmin Calu şi Claudiu Ştefan. Mai căutăm doi juniori pe care în mod sigur îi vom avea la reunire şi vor participa la perioada de pregătire. E foarte greu să mai apară vreun nume de senior, iar asta se poate schimba numai în situaţia în care o să găsim un atacant foarte bun. În principiu nu mai avem nevoie de jucători în niciun compartiment, sunt dubluri pe posturi, antrenorii Mugur Guşatu, Cosmin Fruntelată şi preparatorul Cătălin Brânduşoiu sunt mulţumiţi de fotbaliştii pe care îi au la dispoziţie, au încredere în băieţi şi cu siguranţă obiectivul pe care-l avem, clasarea în primele şase echipe, va fi realizat“, a explicat Florin Spânu.
Acesta a admis că echipa va juca primele etape tot pe stadionul „Chimia“ din Işalniţa şi a punctat că revenirea echipei pe noul stadion din Filiaşi se va produce în luna mai cel târziu: „Începutul returului îl vom juca tot pe «Chimia», iar stadionul nostru din Filiaşi va fi cu siguranţă inaugurat cel târziu în luna mai“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS