Acasă Sport Fotbal / Tottenham va continua să joace pe „Wembley“ până în luna...

Fotbal / Tottenham va continua să joace pe „Wembley“ până în luna martie

-

Tottenham Hotspur va continua să joace pe stadionul „Wembley“ cel puţin până în luna martie, din cauza întârzierii inaugurării noului stadion de 62.000 locuri amplasat în locul vechii arene „White Hart Lane“, a anunţat gruparea din Premier League, informează Agerpres.
Noua arenă urma să fie deschisă în luna septembrie, dar diverse probleme, inclusiv de ordin de securitate, au cauzat deja mai multe amânări din partea constructorului.
Clubul londonez a anunţat iniţial că va juca pe Wembley până la meciul cu Manchester United de duminică, dar acest termen a fost din nou întârziat.
Tottenham va disputa pe „Wembley“ meciurile din Premier League cu Newcastle şi Leicester, la fel ca şi meciul cu Borussia Dortmund, programat pe 13 februarie în optimile Ligii Campionilor. În aceeaşi arenă va avea loc şi meciul din turul V al Cupei Angliei, de la mijlocul lunii februarie, dacă Spurs va reuşi calificarea în acea fază.
În martie, primul meci pe teren propriu are loc împotriva rivalilor de la Arsenal Londra.
Tottenham a părăsit „White Hart Lane“ la finalul sezonului 2016/2017 şi de atunci a utilizat arena „Wembley“ cu 90.000 locuri pentru meciurile de acasă. Cea mai mare audienţă a atins 51.000 de spectatori.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Nativii Berbec au noroc în afaceri astăzi. Dacă aveți propria companie, s-ar putea să încheiați un contract important care vă poate...

Pedepse cu suspendare pentru fraudarea APIA Dolj

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au început, ieri, judecarea apelului formulat de inculpaţii dintr-un dosar privind fraudarea fondurilor europene

UCB a decis suspendarea cursurilor pentru o săptămână

Universitatea „Constantin Brâncuși“ (UCB) din Târgu Jiu a decis suspendarea cursurilor pentru o săptămână, după ce o studentă care a revenit din...