14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Gonzalo Higuain, aproape de un transfer la Chelsea

Fotbal / Gonzalo Higuain, aproape de un transfer la Chelsea

Atacantul argentinian Gonzalo Higuain, împrumutat la AC Milan de Juventus Torino, a ajuns la un acord cu Chelsea şi va deveni în curând fotbalistul grupării londoneze, informează presa engleză, citată de Agerpres. Higuain îl va reîntâlni la Chelsea pe fostul său antrenor Maurizo Sarri, sub bagheta căruia s-a pregătit în perioada în care evolua la Napoli.
Clubul Chelsea este pregătit să achite clauza de eliberare a jucătorului, de 36 milioane euro.
Higuain (31 de ani) a avut cea mai bună perioadă în Serie A în intervalul 2015-2016, când se afla la Napoli, când a fost golgheter în campionat cu 36 de goluri marcate.
În octombrie anul trecut, Gonzalo Higuain dezvăluia că a fost tratat foarte bine de Juventus Torino până la momentul în care s-a forţat plecarea sa de la club pentru a-i face loc fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo.
Higuain a fost împrumutat de Juve la AC Milan în august 2018, după ce în două sezoane a marcat 55 de goluri în 105 meciuri şi a contribuit la câştigarea a două eventuri.
Plecarea sud-americanului a survenit la scurt timp după ce campioana Italiei l-a transferat pe Cristiano Ronaldo de la Real Madrid.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS