11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii spun cu jumătate de gură că sunt bine

Pandurii spun cu jumătate de gură că sunt bine

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Adrian Bogoi, a vorbit cu GdS despre evoluţia echipei sale în 2018, punctând că este mulţumit de realizările sportive, şi a afirmat că
şi-ar dori ca toţi membrii asociaţi să fie aproape de echipă în 2019. Acesta a explicat în ce va consta pregătirea de iarnă şi a menţionat că aşteaptă întăriri în lot pentru ca returul să fie unul de aplaudat.

GdS: Cum aţi caracteriza anul 2018?
Adrian Bogoi: Din punct de vedere sportiv, prima parte a fost destul de bună. În iarna trecută, când am venit eu, am început cu un lot schimbat, tânăr, de 21 de ani şi am reuşit salvarea de la retrogradare, ceea ce nu a fost deloc simplu. Şi în actualul campionat avem mulţi fotbalişti noi şi tineri, care s-au integrat şi am făcut multe meciuri bune. Am avut şi o sincopă de câteva etape, dar problemele au fost multiple, nu vreau să le mai reamintesc. Referindu-mă doar la partea sportivă, am avut destule absenţe din primul unsprezece, accidentări sau suspendări, însă şi partea financiară ne-a tras în jos. Spre finalul turului ne-am revenit. Avem un lot omogen, cu jucători de perspectivă.

GdS: Locul 10 ocupat este unul just sau este mincinos?
A.B.: Cred că puteam să avem în plus vreo zece puncte, dar în mare sunt mulţumit de evoluţia echipei.

GdS: A contat, presupun, şi faptul că aţi jucat la Târgu Jiu, nu aţi mai jucat în exil…
A.B.: Cu siguranţă. Jucăm pe un teren sintetic bun, am avut suporteri la fiecare meci, i-am simţit lângă noi şi în momentele dificile şi contează foarte mult pentru noi.

Pregătiri pe plan local şi amicale cu echipele din zonă

GdS: Ce program aţi conturat în privinţa pregătirii returului?
A.B.: Aş vrea să reluăm antrenamentele pe 14 ianuarie, dar trebuie să mai punem la punct unele detalii. În momentul în care ajungem cu toţii la Târgu Jiu vreau să avem toate condiţiile.

GdS: Veţi susţine şi un cantonament sau pregătirea se va face doar pe plan local?
A.B.: Mai mult ca sigur, tot la Târgu Jiu ne vom pregăti. După cum bine ştiţi, şi ultimele cantonamente au fost pe plan local din pricina problemelor financiare.

GdS: Aţi stabilit ceva meciuri amicale?
A.B.: Mi-aş dori şase meciuri amicale şi am luat legătura cu câteva echipe. Din păcate, sunt foarte puţine echipe la nivelul Ligii a II-a în zona noastră şi ar trebui să ne deplasăm câte patru-cinci ore, cum am făcut şi în trecut, ceea ce nu este deloc convenabil. S-ar putea să renunţăm în mare parte la meciurile cu echipele din eşalonul nostru şi să căutăm echipe din zonă de la Liga a III-a. Mă gândesc la jocuri cu Flacăra Horezu, Universitatea II Craiova, CSO Filiaşi…

GdS: Ce ne puteţi spune despre lot. Veţi vinde ceva, aduceţi jucători noi?
A.B.: Ştiu că există interes pentru câţiva jucători de la noi, dar momentan nu este nimic concret. În mare parte ne vom baza pe lotul din turul campionatului. Cât despre veniri, avem o listă cu jucători pe care am vrea să-i cooptăm. Vorbim despre jucători tineri, de perspectivă, nu altceva, dar să vedem.

GdS: Am văzut că oficialii clubului au iniţiat şi o petiţie on-line, cerând ca autorităţile locale să vină aproape de echipă.
A.B.: Şi primăria, şi consiliul judeţean sunt acţionari la clubul Pandurii Târgu Jiu. Îi aşteptăm, pentru că de câţiva ani nu au contribuit cu nimic. Avem nevoie de ei la formarea bugetului, pentru că din punct de vedere sportiv lucrurile sunt destul de bune, având în vedere faptul că noi am evoluat cu un buget minim până acum.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS