Acasă Sport Memorialul „Paul Stuparu“, la a cincea ediţiei

Memorialul „Paul Stuparu“, la a cincea ediţiei

-

Sala „Voinţa“ va găzdui în această dimineaţă a cincea ediţie a Memorialului „Paul Stuparu“ la handbal mixt, turneu organizat de Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Craiova, cu largul concurs al profesorilor universitari Aurora Ungureanu Dobre, respectiv Cătălin Popescu, în colaborare cu Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Dolj, Asociaţia Pro EFS Craiova, Asociaţia Judeţeană de Handbal Dolj şi Asociaţia Sport, Cultură, Educaţie. Se joacă 4+1 portar, cu menţiunea că pe teren trebuie să fie obligatoriu două fete. Lotul fiecărei echipe nu va putea număra mai mult de opt sportivi.
„Înscrierile se pot face până mâine (astăzi – n.r.), la ora 10.00, când are loc şedinţa tehnică în care vom stabili modul de desfăşurare al competiţiei, dar şi orele şi programul meciurilor. Până în acest moment (ieri-seară – n.r.) s-au înscris patru formaţii: Kineto anul 1, FEFS anul II, Kineto anul II şi o echipă a Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi «Grigore Alexandru Ghica» din Drăgăşani, cu care avem de curând o colaborare. Şi-a mai arătat intenţia de a participa şi o echipă a Facultăţii de Drept, dar acest lucru îl vom vedea la şedinţa tehnică. Lovitura de începere va fi dată de unul dintre membrii familiei Stuparu şi sperăm noi să-i cinstim memoria marelui profesor-antrenor cu meciuri spectaculoase“, a explicat Cătălin Popescu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

O procuroare a încasat diurne necuvenite de aproape 33.00 de lei

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, Otilia Iolanda Isac (fostă Micloșină), a fost dată în judecată de Administrația Națională a Rezervelor...