23.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Sport Fotbal / CSO Filiași a învins Moreniul și a trecut pe primul...

Fotbal / CSO Filiași a învins Moreniul și a trecut pe primul loc

-

Formația doljeană CSO Filiași a câștigat mai greu decât s-ar fi așteptat orice susținător al ei, doar cu 1-0, partida susținută vineri după amiază, pe stadionul „Chimia“, în compania echipe Flacăra Moreni, contând pentru etapa a 7-a din Liga a III-a, seria 3. Unicul gol al meciului a fost marcat de Mihai Șchiopu (foto, la minge), după un assist al lui Cătălin Dinu.

CSO Filiași: Bobonete – Șchiopu, Vulpe, Lupu, Tereche – Gheorghișor (’78, Albăstroiu), Dănuț Stancu, Unguru, Crețu (’59, Crușoveanu) – Cătălin Dinu (’69, Negrescu), Ghighilicea (’86, Stănculescu). Antrenor: Mugur Gușatu.

Flacăra Moreni: Chiran – Costache, Matei, Oaie, Oprea, Vîrtej, Negrea, Neacșu, Ilie, Zidăroiu, Roman. Au mai intrat: Cernea, Cosmin Dinu, Drăgan, Roșciugă. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Cartonașe galbene: Tereche / Ilie, Oaie.

Au arbitrat: Ionuț Nanu – George Turcu, Valentin Mindeart.

Observatori: Florin Oglindoiu, Adrian Ion.

De menționat faptul că jucătorii lui CSO Filiași au intrat pe teren susținând un banner mare în care își arătauatașamentul față de fostul lor coleg Daniel Bălașa, care trece prin momente dificile în urma decesului fiului său cel mic, Alinuș. Înainte de primul fluier s-a ținut și un moment de reculegere.

În urma acestui succes, CSO Filiași a urcat pe locul întâi, cel puțin până la disputarea jocurilor de sâmbătă.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.