15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep: Nu sunt sută la sută din punct de vedere fizic

Simona Halep: Nu sunt sută la sută din punct de vedere fizic

Simona Halep nu este recuperată în totalitate după accidentarea care a determinat eliminarea prematură din turneul de la Wuhan. Mâine începe China Open, la Beijing, iar numărul 1 mondial nu are așteptări foarte mari.
Deși a încercat să fie optimistă, este clar că Simona este neliniștită înaintea turneului de la Beijing, care debutează mâine.
Numărul 1 mondial a făcut recuperare după durerile la spate resimțite înaintea partidei cu Cibulkva, de la Wuhan, pierdută de româncă, 0-6, 5-7.
Simona a anunțat că nu este sută la sută din punct de vedere fizic.
„Este greu să am așteptări, pentru că vin după mica accidentare de la Wuhan, dar abia aștept să înceapă, să dau totul pe teren și am încredere că va fi bine.
Am făcut tratament, fizioterapie și masaj. Mușchiul încă este contractat, așa că trebuie să am grijă. Mă simt mult mai bine, fac tratamentul în fiecare zi și mă ajută mult. Am încredere că voi fi bine. Eu cred că m-am recuperat destul de bine. În momentul acesta nu sunt încă sută la sută, dar cu siguranță, când voi începe, o să fie mai bine„, a spus numărul 1 mondial.
China Open se dispută între 29 septembrie și 7 octombrie. Simona Halep s-a antrenat chiar și de ziua ei, iar pe twitter au apărut imagini inedite de la ședintele de pregătire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS