5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFilieșenii simt că pot fi mai sus

Filieșenii simt că pot fi mai sus

Formația de fotbal CSO Filiași a reușit să bifeze vineri a treia victorie consecutivă și a doua sub comanda lui Mugur Gușatu din Liga a III-a, seria 3. Doljenii s-au impus pe „Chimia“ cu 2-0 în fața lui Hermannstadt II, grație unui autogol al lui Robert Bratu și a unei reușite frumoase a lui Claudiu Ghighilicea, victorie care i-a propulsat de pe locul opt, pe cinci, cu 10 puncte, la doar unul distanță de liderul Turris Turnu Măgurele.
Fundașul Robert Vulpe, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, a admis că echipa sa a tratat puțin superficial începutul reprizei secunde și oaspeții au devenit „obraznici“, dar că diferența de valoare și de experiență și-a spus cuvântul și punctele au intrat în contul lui CSO.
„A fost o victorie muncită. După o primă repriză dominată clar de noi, în cea de-a doua cred că ne-am relaxat puțin, ne-au presat, dar până la urmă am ieșit bine. Și în partea secundă am avut câteva contraatacuri pe care puteam să le concretizăm cu gol și să închidem meciul mai devreme, dar ăsta este fotbalul. În acest meci s-a văzut că am fost echipa cu o experiență mai mare, am stat mai bine și din punct de vedere tehnic“, a declarat Robert Vulpe, pentru GdS.

„Sperăm să creștem ca joc“

Bucuros de rezultat a fost și Mihai Șchiopu, care consideră că Filiașiul va crește ca joc în rundele următoare.
„A fost un meci greu, disputat. Știam că ei au o echipă foarte bună, că le place să iasă la joc, dar se pare că ne-am dorit punctele mai mult și ne-am descurcat mai bine pe teren. Știam că, dacă o să jucăm cu pase peste apărarea lor, o să-i surprindem, pentru că aveau doi fundași înalți, dar mai lenți, și astfel l-am lansat pe Claudiu Ghighilicea de câteva ori, care a contribuit la autogolul lui Bratu. I-am luat un pic de sus. Veneam după două victorii și credeam că ne va fi ușor cu Hermannstad II, mai ales că ei aliniau o echipă tânără, dar ne-am revenit, zic eu, destul de repede. Trebuia să tratăm meciul mult mai serios. Sperăm să creștem ca joc la fiecare meci și să obținem cât mai multe victorii“, a spus Mihai Șchiopu, pentru GdS.
Pentru CSO Filiași urmează o deplasare în Ilfov, unde oponentă va fi Viitorul Domnești, confruntarea fiind programată vineri, de la ora 17.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS