21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / CSO Filiași a reușit să treacă peste „hopul“ Hermannstadt II

Fotbal / CSO Filiași a reușit să treacă peste „hopul“ Hermannstadt II

Formația CSO Filiași nu a avut deloc un meci ușor vineri seară, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, contra lui Hermannstadt. Doljenii s-au impus cu 2-0, după o primă repriză bună, cu destule ocazii de gol, a doua ștearsă, în care apărarea a avut mult de muncă și a fost și norocoasă, ardelenii nimerind bara la un moment dat.

CSO Filiași a deschis scorul grație unui autogol, Ghighilicea a apelat la un șut-centrare de a 12 metri lateral stânga, iar Robert Bratu a reluat nefericit, în propria poartă (6).

După pauză, oaspeții au alergat și au combinat mai mult, însă cei care au înscris au fost tot jucătorii lui CSO Filiași, de data asta Ghighilicea a scăpat singur, a culcat portarul de două ori și a trimis de la doi metri în plasă (86).

CSO Filiași: Bobonete – Șchiopu, R. Vulpe, A. Lupu, Tereche – Gheorghișor (60, Albăstroiu), Unguru (73, Negrescu), Dănuț Stancu, Creți – Ghighilicea, Cătălin Dinu (69, Cocină; 79, Borhot). Antrenor: Mugur Gușatu.

Hermannstadt II: Baumann – Bogdan Popescu, Hodea, Bratu, Moraru – Andrei Stancu, Groza – Radu Cristiu, Tineiu, Pop (81, Scarlat) – Sumănarin (67, Bradu). Antrenor: Iulian Merintean.

În urma acestui succes, CSO Filiași a urcat, cel puțin până la jocurile de sâmbătă, pe poziția a treia în clasamentul Ligii a III-a, seria 3, având 10 puncte după cinci etape. În runda viitoare, CSO Filiași va evolua pe terenul formației Viitorul Domnești.

Pentru galerie foto, click aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS