10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoljenii din C vor un weekend perfect

Doljenii din C vor un weekend perfect

Începutul weekendului vine odată cu etapa a cincea la Liga a III-a, seria 3, rundă în care fiecare dintre cele trei reprezentante ale Doljului are câte ceva de demonstrat.
Prima echipă a județului nostru care intră în dreptunghiul verde este CSO Filiași. Echipa lui Mugur Gușatu întâlnește vineri, de la ora 17.00, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, pe AFC Hermannstadt II, și și-a propus să bifeze al treilea succes consecutiv și să se apropie de podium.
„Nu va fi un meci ușor, pentru că toate echipele sunt apropiate din punct de vedere valoric, dar jocul nostru a început să se lege și asta ne dă speranțe că vom obține toate cele trei puncte“, a declarat președintele lui CSO Filiași, Florin Spânu, pentru GdS.
Partida de pe „Chimia“ va fi arbitrată de Valentin Naidin (Turnu Măgurele), ajutat de Alexandru Bodolan (Bucureşti) și Roxana Ivanov (Bucureşti), observatori fiind desemnați Ioan Filip (Slatina) și Florin Oglindoiu (Severin).
Tot pe teren propriu va evolua și echipa a doua a Universității Craiova. „Satelitul“ a dat peste cap calculele hârtiei în runda trecută, când a câștigat la Pucioasa, iar sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul „Extensiv“, când o întâlnește pe Sporting Roșiori, are obligația să demonstreze că a încheiat perioada cu evoluții oscilante și să câștige de o manieră categorică.
„Cu Sporting Roșiori trebuie să facem un joc bun și să câștigăm. Trebuie să ținem cont că două-trei victorii consecutive ne pot duce în fruntea clasamentului, iar noi ne dorim foarte mult să fim acolo, în față, și nu avem voie să mai pierdem puncte cu ușurință, așa cum am făcut-o în acest început de campionat“, a spus Dragoș Bon, tehnicianul „satelitului“.
Tot sâmbătă, de la ora 17.00, va intra în teren și FCU Craiova, care evoluează în deplasare, împotriva liderului Turris-Oltul Turnu Măgurele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS