24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBogoi nu-și slăbește fotbaliștii

Bogoi nu-și slăbește fotbaliștii

Pandurii Târgu Jiu traversează o perioadă excelentă, reușind să aibă o linie de clasament deloc de neglijat, ce îi determină pe unii suporteri să creadă că dacă vor fi găsite resursele financiare se poate visa la prima poziție din Liga a II-a. Contactat telefonic de GdS, antrenorul gorjenilor, Adrian Bogoi (foto), a apreciat efortul depus de elevii săi până acum, dar știe că trebuie să rămână concentrați și să obțină al treilea succes consecutiv sâmbătă, când întâlnesc pe teren propriu pe Ripensia Timișoara, începând cu ora 11.00.
„Într-adevăr, venim după o perioadă bună, cu rezultate destul de bune, dar în continuare avem meciuri importante, dificile, cu adversari foarte puternici. Chiar în meciul de sâmbătă vom avea viață grea. Am analizat echipa adversă, joacă altceva odată cu schimbarea antrenorilor și este o echipă care a avut continuitate la nivelul lotului de jucători. Câțiva dintre ei au jucat și pe la Liga I, deci știm că vom avea un meci dificil“, a declarat Adrian Bogoi, pentru GdS.
„Ne gândim la jocul nostru și apoi la rezultat, pentru că dacă vom avea o evoluție bună, atunci și scorul va arăta favorabil. Din păcate, avem trei jucători suspendați pentru meciul cu Ripensia. Nu putem conta pe Vodă, Cenaj și Milos, toți trei suspendați. Sperăm să găsim cele mai bune soluții pentru meciul de sâmbătă și să ne impunem“, a mai spus tehnicianul pandurilor.

„Un calcul ni-l vom face la sfârșitul turului de campionat“

Începutul bun de campionat îi determină pe mulți dintre suporterii echipei Pandurii Târgu Jiu să viseze la promovare, dar Adrian Bogoi nu vrea să pună presiune pe elevii săi și să construiască o echipă competitivă în liniște.
„Nu vorbim acum despre promovare, un calcul ni-l vom face la sfârșitul turului de campionat. Deocamdată, trebuie să ținem cont că avem o echipă nouă, cu mulți jucători veniți chiar după perioada de pregătire. Unii provin din eșaloanele inferioare, nu au experiență la nivelul Ligii a II-a, dar prin antrenamente încercăm să-i aducem la un nivel cât mai bun și să avem rezultate bune în continuare“, a explicat strategul reprezentantei Olteniei din Liga a II-a.
Întrebat dacă echipa sa este avantajată de faptul că joacă pe un teren sintetic, Adrian Bogoi a punctat: „Ne avantajează că jucăm acasă. Și terenul sintetic ne ajută, bineînțeles, pentru că este al nostru, ne pregătim pe el în ciclul săptămânal de dinaintea meciurilor de pe teren propriu, iar când jucăm în deplasare, ne pregătim pe iarbă. Dar să știți că toate echipele beneficiază acum de terenuri sintetice. Chiar dacă nu au unul în imediata apropiere, găsesc în localitățile limitrofe. Toate echipele fac antrenamente pe un gazon artificial când știu că joacă la Târgu Jiu. Chiar citeam de curând un articol că și Ripensia a susținut săptămâna aceasta un amical pe un teren sintetic“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS