Acasă Sport Zi nefastă pentru handbalistele de la SCM

Zi nefastă pentru handbalistele de la SCM

-

Meciul cu „cântec“ de joia trecută, de la Vâlcea, a lăsat urmări în tabăra formației de handbal feminin SCM Craiova. În cadrul ședinței ordinare a Comisiei Centrale de Disciplină (CCD) din cadrul Federației Române de Handbal, susținută marți seară, s-au analizat evenimentele din derbiul Olteniei și antrenorul craiovencelor, Bogdan Burcea, a primit o sancțiune drastică, în timp ce jucătoarea Jelena Trifunovic a scăpat mai ieftin.
„În legătură cu raportul suplimentar al arbitrilor Mihai Moldoveanu și Adrian Georgescu, precum și al observatorului Ion Serbu, delegați la jocul de LNF, dintre echipele SCM Rm. Vâlcea – SCM Craiova, disputat la Rm. Vâlcea, în data de 13.09.2018, comisia hotărăște:
– sancționarea sportivei Jelena Trifunovic (SCM Craiova) cu o etapă suspendare, începând cu data de 19.09.2018 și penalitate 500 de lei, data-limită de achitare 18.10.2018, pentru comportare nesportivă gravă în relația cu observatorul (reg. 8.5 b) conf. art. 50.1 lit a și b;
– sancționarea antrenorului Bogdan Burcea (SCM Craiova) cu 5 (cinci) etape suspendare, începând cu data de 19.09.2018 și penalitate 2.000 de lei, data-limită de achitare 18.10.2018, pentru inițierea, instigarea și determinarea echipei la o stare de non combat, încălcând astfel principiul de fair play în jocul de handbal, conform articolului 55.6 lit. a și b cu aplicarea art. 34 lit. k, (circumstanțe agravante – recidivă 12.12.2017)“, se arată într-un comunicat postat pe site-ul FRH.
Fără aportul Jelenei Trifunovic și indicațiile lui Bogdan Burcea, SCM Craiova a pierdut ieri, scor 22-25 (12-13), partida susținută în deplasare, în fața formației Măgura Cisnădie, contând pentru etapa a 4-a din Liga Florilor.
Pentru SCM Craiova au înscris: Cristina Zamfir (8), Elena Gjorgjijevska (2), Ana-Maria Tănase (2), Zeljka Nikolic (6), Andrea Seric (1), Carmen Șelaru (1), Ana Maria Țicu (2).

ȘTIRI VIDEO GdS

Alexandru Stoica, prezent la Repriza de Sud

Antrenorul formaţiilor CSJ Ştiinţa U Craiova U19 şi Universitatea Craiova, Alexandru Stoica, a fost prezent astăzi în studioul Radio Sud (97.4 FM)....