10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportȚicu: A fost o săptămână grea!

Țicu: A fost o săptămână grea!

Handbalistele de la SCM Craiova au reușit să strângă rândurile după înfrângerea cu „cântec“ de la Vâlcea din etapa intermediară și au încheiat săptămâna cu o victorie frumoasă și importantă pentru moral împotriva grupării CSM Roman. Una dintre jucătoarele care au contribuit din plin la succesul de duminică, scor 32-24, a fost Ana Maria Țicu (foto), care a bifat toate minutele de joc și a reușit să marcheze de cinci ori. Aceasta a admis că nu le-a fost ușor cu ultima clasată, dar că victoria cu Romanul a venit ca un pansament după ultimele nereușite ale echipei.

„A fost un meci greu, care ne dă un imbold. Am avut înainte jocul de la Vâlcea, care ne-a demoralizat puțin, dar am reușit să ne revenim și astăzi (duminică – n.r.) trebuia neapărat să luăm cele trei puncte. Mă bucur că am avut un joc bun, am evoluat foarte bine zic eu. Este foarte obositor să joci 60 de minute, dar când ești pe teren uiți și de oboseală și de tot și încerci să dai tot ce-i mai bun. A fost o săptămână grea!“, a spus Țicu, amintindu-și și de ratarea participării în grupele Ligii Campionilor: „A fost o șansă să jucăm în Liga Campionilor, ne-am dorit mult să profităm de ea, dar asta este situația. Trebuie să mergem înainte și să ne concentrăm pe Cupa EHF“.

Pentru SCM Craiova vine un joc foarte important la mijlocul săptămânii, echipa lui Bogdan Burcea urmând să evolueze în deplasare, împotriva echipei Măgura Cisnădie, disputa din cadrul etapei a patra fiind programată mâine, de la ora 17.30.

„Acum avem meciul de la Cisnădie, care vine imediat și este foarte puțin timp de recuperare, dar trebuie să-l câștigăm“, a punctat Ana Maria Țicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS