10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMugur Gușatu: Frica de rezultat te face să greșești mai ușor

Mugur Gușatu: Frica de rezultat te face să greșești mai ușor

Antrenorul Mugur Gușatu a debutat cu victorie pe banca echipei CSO Filiași, care s-a impus sâmbătă, cu 3-2, în deplasare, în fața formației Sporting Roșiori, rezultat în urma căruia gruparea doljeană a urcat de pe locul 10, pe 8.

„Guși“ a apreciat evoluția jucătorilor săi din prima repriză și s-a declarat nemulțumit de multe dintre momentele părții secunde, dar este convins că va remedia curând problemele observate.

„Mă bucur pentru victorie, dar mai puțin pentru evoluția din repriza a doua, când am prestat un joc slab. În prima parte, eu zic că am dominat jocul și puteam să avem la pauză o diferență mult mai mare de goluri. Frica de rezultat, de a rata victoria atunci când conduci pe tabelă, te face să greșești mai ușor. Nu-i urechez, este doar o autocritică. Noi trebuie să vedem și punctele bune, dar și pe cele slabe, după fiecare meci și după fiecare antrenament. Sper ca într-un timp cât mai scurt să reglăm aceste lucruri. Trebuie să ne pregătim foarte bine și să încercăm să prestăm un fotbal cât mai plăcut“, a declarat Mugur Gușatu, pentru GdS.

În replică, tehnicianul grupării din Roșiori, Florin Șoavă (foto 2), a pus înfrângerea pe seama absențelor și a acuzat arbitrajul: „Ne așteptam să avem un meci dificil prin prisma faptului că aveam doi jucători foarte importanți care ne-au lipsit, Cosmin Piciu și Scumpu. Am început jocul perfect, am avut 1-0, am controlat jocul, după care greșelile individuale au făcut ca scorul să fie 1-3 la pauză și nu-mi venea să cred. Am încercat să-i mobilizez pe băieți la pauză și am avut posibilitatea să marcăm prin Roman, dar nu am făcut-o și am înscris mai târziu. Asta este, mai avem de muncit și încercăm să scoatem ceva din fiecare meci. Nu arbitrul este vinovat pentru înfrângerea noastră, dar a avut o tentă către echipa oaspete“.

„Victoria cu Craiova II ne-a dat ridicat moralul“

La rândul lor, jucătorii formației CSO Filiași au exultat după acest al doilea succes consecutiv și promit să bifeze victoria și în confruntarea viitoare, cu AFC Hermannstadt II, programată vineri, 21 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița.

„Victoria cu Craiova II ne-a ridicat moralul. Sunt foarte fericit că am luat cele trei puncte de la Roșiori și cred că suntem în obiectiv. Vine un meci cu Hermannstadt II și sperăm să legăm a treia victorie consecutivă și, de ce nu, să prindem podiumul. Am ieșit puțin accidentat, am călcat strâmb, dar sper să-mi treacă rapid și la meciul următor să fiu apt“, a declarat căpitanul Fabian Crușoveanu.

„Am câștigat greu, a fost o victorie muncită. În prima repriză am dominat categoric, dar în cea de-a doua a intervenit și oboseala, o cauză fiind starea foarte proastă a terenului. În repriza secundă ei și-au dorit mult să egaleze, dar cred că am avut mai multă încredere și calitate decât adversarii și am știut să gestionăm avantajul. Vine alt meci greu. Hermannstad este o echipă foarte tânără și sigur copiii aceia vor veni ambițioși, pentru că știu că prin prestații bune pot urca la echipa mare. Suntem echipa cu experiență și ar trebui să luăm cele trei puncte, dar trebuie să demonstrăm asta și în teren“, a subliniat fundașul Aurel Lupu.

„Am lucrat foarte mult cu Florin Șoavă, mă cunoștea foarte bine, știa că jocul nostru trece pe la mine și mi-a pus marcaj strâns tot meciul, ca să mă blocheze. Ne-am dorit foarte mult victoria, ne-am pregătit bine și sperăm să continuăm așa. Am început mai greu campionatul, dar avem un grup unit și sperăm să încheiem cât mai sus“, a afirmat mijlocașul Dănuț Stancu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS