Acasă Sport SCM Vâlcea a câștigat derbiul Olteniei din handbal

SCM Vâlcea a câștigat derbiul Olteniei din handbal

-

Derbiul etapei a doua din Liga Florilor, susținut joi seară, în Sala „Traian“ din Râmnicu Vâlcea, a fost tranșat de formația locală, SCM. Handbalistele de la SCM Craiova au avut o evoluție oscilantă și pe fondul nervozității au comis destule greșeli în ambele faze ale jocului și astfel au cedat la patru goluri diferență, tabela indicând la final 27-23 (12-10).

Pentru Vâlcea au marcat: Herrero Marta Lopez (9), Ana Maria Popa (6), Fraga Alicia Fernandez (4), Iryna Glibko (3), Samara Da Silva Vieira (2), Alexandra Gavrilă (1), Petrovic Marija (1) și Elena Cristina Florica (1).
Pentru formația antrenată de Bogdan Burcea, SCM Craiova, au marcat: Cristina Zamfir (6), Elena Gjorgjijevska (6), Andrea Seric (3), Timea Tătar (2), Zeljka Nikolic (2), Maria Andreea Rădoi (2), Ana-maria Țicu (1), Jelena Trifunovic (1).

SCM Râmnicu Vâlcea a trecut pe primul loc, având 6 puncte și golaveraj 51-37, în timp ce SCM Craiova se regăsește pe cinci, cu 3 puncte (53-49).
În etapa viitoare, SCM Vâlcea joacă în deplasare la Minaur Baia Mare (duminică, ora 18.00), iar SCM Craiova joacă acasă cu CSM Roman (duminică, ora 13.30 – TVR 2).

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.