12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAndrei Bobonete: Îmi place la CSO Filiași

Andrei Bobonete: Îmi place la CSO Filiași

Împrumutat de la Universitatea II Craiova, portarul Andrei Bobonete a debutat la CSO Filiași chiar împotriva fostei sale echipe și a contribuit, prin intervențiile sale salvatoare, la succesul grupării ce își desfășoară activitatea pe stadionul „Chimia“, din Ișalnița. „Bobo“ spune că nu a avut emoții și că își va da tot concursul pentru noua sa formație și la fel va face și la viitoarele cluburi la care va activa.

„M-am simțit bine în tricoul celor de la CSO Filiași și, trebuie să recunosc, că a fost un sentiment de nostalgie să joc împotriva foștilor colegi și antrenori. Chiar dacă eram obișnuit cu echipamentul alb-albastru al Craiovei, nu am greșit pase, este instinctiv să joci mingea doar cu colegii tăi. Am fost puțin emoționat, dar, într-un final, am ieșit victorioși. Îmi place aici, la CSO Filiași, am găsit un lot foarte bun, cu jucători talentați. Mai avem câteva lucruri de pus la punct, dar până la jumătatea sezonului sunt sigur că o să avem o echipă foarte bună și o să ne atingem obiectivul“, a declarat portarul de 18 ani, pentru GdS.
„Am venit la CSO Filiași la insistențele lui nea Silviu Lung, care între timp a plecat, dar nu regret. Sunt convins că aici pot intra într-o formă foarte bună și poate că în sezonul următor o să revin la Universitatea dacă mi se oferă oportunitatea să apăr. Mă gândesc doar la binele meu și dacă voi primi și alte oferte, din Liga a II-a sau din Liga I, o să le iau în calcul. Obiectivul meu este să apăr în Liga I“, a completat „Bobo“.

Andrei Bobonete are parte de o concurență bună chiar din partea prietenului și colegului său de la Universitatea II Craiova, Alex Nedieanu, în lotul lui CSO regăsindu-se alți doi portari: Sebastian Toma (accidentat) și juniorul Sorin Munteanu.

„Nedieanu mă ajută și cu transportul la antrenamentele lui CSO Filiași, deoarece abia am făcut 18 ani și nu mi-am luat încă permis de conducere și îi mulțumesc foarte mult. Nu s-a supărat că i-am luat locul în poartă în primul meci. Suntem prieteni foarte buni și nu cred că ar pune la suflet așa ceva“.

CSO Filiași întâlnește sâmbătă, de la ora 17.00, în Teleorman, formația Sporting Roșiori, iar Andrei Bobonete consideră că echipa sa va contabiliza punctele. „Sperăm să reușim să câștigăm și pe terenul celor de la Sporting Roșiori. Avem un lot valoros și cred că asta va face diferența“, a subliniat Bobonete. În acest joc debutează pe banca lui CSO Filiași și Mugur Gușatu, care l-a înlocuit pe Silviu Lung, după ce fostul mare portar a decis să se retragă „din motive personale“.

Șoavă: Va fi un meci greu

De partea cealaltă, tehnicianul celor de la Sporting Roșiori, olteanul Florin Șoavă, un fost antrenor al CSO Filiași, se așteaptă la o confruntare dificilă, dar speră ca echipa sa să obțină primul succes din noul sezon al Ligii a III-a.

„Va fi un meci greu. Am văzut că ei au câștigat în etapa trecută, au revenit de la 1-0 pentru Universitatea II Craiova și schimbările aduc ceva pozitiv de cele mai multe ori. Au un antrenor pe care îl cunosc foarte bine ca om în primul rând, dar și ca tehnician este foarte bun, care în ultimii ani a cochetat cu Universitatea Craiova și, cu siguranță, a învățat multe. Au un lot echilibrat, jucători cu experiență la nivel superior, dar joacă în deplasare și asta ne avantajează pe noi. Din păcate pentru noi, venim după o serie de rezultate mai slabe, deși jocul nostru a fost bun. Avem probleme de lot, pentru că la fiecare meci am luat câte un cartonaș roșu, iar acum Cosmin Piciu nu va juca, e suspendat, în schimb va intra căpitanul nostru, Floricel. Ne-am pregătit bine toată săptămâna și abordăm meciul cu multă încredere, sperăm să obținem un rezultat pozitiv“, a declarat Florin Șoavă, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS