12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Tineretul“ întâlnește reprezentativa Bosniei

„Tineretul“ întâlnește reprezentativa Bosniei

După succesul neașteptat din Portugalia, naționala de tineret a României își continuă drumul în calificările Campionatului European din 2019, găzduit de Italia și San Marino. Neînvinși în aceste preliminarii, tricolorii lui Mirel Rădoi întâlnesc astăzi, de la ora 19.00, pe stadionul din Ovidiu-Constanța, echipa similară a Bosniei-Herțegovina. Din lotul României nu mai fac parte Ionuț Nedelcearu și Andrei Ivan, care au fost eliminați în meciul din Portugalia, în locul acestora fiind convocați Robert Moldoveanu și Ricardo Grigore, ambii de la Dinamo.
Reamintim că în lotul României U21 se regăsesc doi fotbaliști ai Universității Craiova, fundașul Florin Borța și mijlocașul Alexandru Cicâldău, ultimul fiind marcator în jocul de vineri, din Portugalia.

Clasamentul grupei: 1. Bosnia 18 puncte, 2. România 15 (un joc mai puțin disputat), 3. Portugalia 13, 4. Țara Galilor 10, 5. Elveția 7, 6. Liechtenstein 0.

Printr-un rezultat pozitiv cu Bosnia, tricolorii U21 pot egala cea mai bună serie de partide oficiale a unei reprezentative de tineret a României de după 1990 și pot deveni cei mai buni dacă vor continua pe aceeași linie și cu Țara Galilor (13 octombrie).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS