11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaștrii le-au „îndulcit“ micuţilor prima zi de școală

Alb-albaștrii le-au „îndulcit“ micuţilor prima zi de școală

Ieri a fost o dimineață plină de emoție pentru mulți dintre școlarii Craiovei, „vechi“ și „noi“, dar și pentru părinții acestora. Așa cum era de așteptat, echipa de fotbal Universitatea Craiova nu a lipsit de la deschiderea noului an școlar. Jucătorii Mirko Pigliacelli, Isaac Donkor, Tiago Ferreira (foto), Cristi Bărbuț și Raoul Baicu au vizitat Colegiul Național „Frații Buzești“, Colegiul Național „Carol I“, Liceul cu Program Sportiv „Petrache Trișcu“ și Colegiul Național „Elena Cuza“ și le-au înseninat ziua micuților, oferindu-le orare cu însemnele Științei. Copiii Băniei au profitat de vizita alb-albaștrilor și s-au pozat cu aceștia, au obținut autografe și le-au cerut fotbaliștilor pe care i-au avut în față să câștige campionatul.

La rândul lor, fotbaliștii Universității au fost impresionați de modul cum au fost primiți de micuții școlari.

„A fost foarte frumos să mă aflu printre copii și să-i văd fericiți. Mi-au cerut să facem poze și să le dau autografe, iar eu m-am conformat cu plăcere. Îmi aduc aminte că atunci când eram mic abia așteptam să înceapă școala ca să-mi reîntâlnesc prietenii“, a declarat fundașul Isaac Donkor.

„Mi-a plăcut să iau parte la această întâlnire cu copiii. E un început de an școlar și le urez tuturor să aibă parte de un an bun. Mi-au spus să joc bine, unii au afirmat că sunt fotbalistul lor preferat, chestii din astea, care mie mi-au plăcut. Nu-mi amintesc care a fost cea mai frumoasă zi de școală din viața mea, cred au fost multe zile frumoase. Le doresc tuturor să învețe bine, să aibă parte de cât mai multe realizări și să fie fericiți“, le-a transmis Tiago Ferreira micuților școlari.

„M-am simțit foarte bine, am fost la patru școli, unde am văzut că suntem iubiți, și mă bucur că am putut să le facem o bucurie celor mici. Mulți mi-au cerut să dau goluri și să câștigăm campionatul. Sper să se întâmple așa. Cea mai frumoasă zi legată de școală a fost cea din clasa I, când am avut cele mai mari emoții“, a explicat mijlocașul Cristi Bărbuț.

Universitatea Craiova pregătește în această săptămână meciul contra echipei Gaz Metan Mediaș, din etapa a opta a Ligii I, programat sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 21.00, în Ardeal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS