27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCS Universitatea Craiova, la ceas aniversar. Pavel Badea: „Muncă, sudoare, sacrificii, multe eforturi nevăzute - ingredientele a 70 de ani de performanțe”

CS Universitatea Craiova, la ceas aniversar. Pavel Badea: „Muncă, sudoare, sacrificii, multe eforturi nevăzute – ingredientele a 70 de ani de performanțe”

Clubul Sportiv Universitatea Craiova se află la ceas aniversar, 70 de ani de existență, iar începutul lunii septembrie coincide cu primul meci susținut de echipa de fotbal în urmă cu șapte decenii.

Actualul director al clubului, Pavel Badea, a vorbit astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, despre ce înseamnă acest club și le-a mulțumit tuturor celor care de-a lungul timpului au contribuit la rezultatele obținute de sportivii de la secțiile clubului.

Vă redăm mai jos comunicatul postat pe site-ul clubului CS Universitatea Craiova, care poartă semnătura directorului Pavel Badea:

„Muncă, sudoare, sacrificii, multe eforturi nevăzute: acestea sunt ingredientele a 70 de ani de performanțe ale Clubului Sportiv Universitatea Craiova. În calitate de director, doresc să adresez tuturor celor care s-au bucurat măcar o dată în viață de un succes al uneia dintre secțiile sportive ale clubului nostru, un călduros „La Mulți Ani!”. Fotbal, handbal, atletism, baschet, volei, badminton, șah, scrimă, tenis de masă, judo, lupte, dans, orientare sportivă și bridge – discipline mai populare sau mai puțin cunoscute, dar toate caracterizate de aceleași principii și aceeași idee: performanțe și măiestrie, totul pentru reprezentarea cu onoare a comunității caiovene. Pe lângă faptul că ne face corpurile și mințile mai sănătoase, sportul are o calitate specială, de a ne uni, de a ne face să ne simțim parte a ceva mai mare decât noi, parte a unei familii.
De 70 de ani încoace, Clubul Sportiv Universitatea Craiova aduce oamenii din toată Oltenia împreună, în jurul aceleiași pasiuni, al aceleiași credințe.
Le mulțumesc tuturor sportivilor, antrenorilor, managerilor, conducătorilor, medicilor și celorlalți specialiști care au pus umărul, în decursul deceniilor, la reușita brandului cu care astăzi ne mândrim: „Universitatea Craiova”. Datorăm totul profesionalismului acestor oameni care nu au ezitat să muncească de dimineața până seara, împărțiți între facultăți și sălile de sport, nu de puține ori punând propriile familii pe planul secund, pentru că știau că fac toate aceste sacrificii în numele craiovenilor. Doar continuând pe aceeași linie vom putea să confirmăm ascensiunea sportivă începută în anul 1948.
Iar vouă, publicului, nu putem decât să vă promitem că vom merge mai departe, vom face tot ce este necesar pentru a menține starea de spirit care aduce cu ea gloria comunității noastre”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS