10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVă vrem „lei“!

Vă vrem „lei“!

Nicușor Bancu trebuie să repete evoluția bună de la Voluntari și contra lui Dinamo (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Universitatea Craiova are șansa să facă uitate momentele nefaste din acest început de sezon, în care a dezamăgit publicul de mai multe ori prin prestațiile sale, dar pentru asta trebuie să câștige împotriva eternei rivale Dinamo. Derbiul este programat sâmbătă, de la ora 21.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“, iar așteptările sunt mari, mai ales că un succes al „leilor“, coroborat cu un joc pozitiv al rezultatelor, ar putea propulsa echipa lui Devis Mangia în apropierea echipelor fruntașe.

Maximii sunt optimiști

Foștii mari fotbaliști ai Științei nu concep un eșec în confruntarea de sâmbătă și speră ca succesul de la Voluntari să-i fi „trezit“ pe elevii lui Devis Mangia.
„Dacă nu batem pe Dinamo, victoria cu Voluntari nu are nici o valoare. Trebuie să câștigăm meciul cu Dinamo neapărat! Cred că echipa își va intra în normalitate odată cu acest joc. Trebuie să jucăm fotbal și să-i învingem. Am încredere în echipă“, a declarat Aurică Beldeanu, pentru GdS.
„După un joc foarte bun cu FC Voluntari, am așteptări mari. Sper că băieții au prins încredere în ei și că o să vedem o dorință mare la ei de a câștiga. Îmi doresc foarte mult să obținem un rezultat foarte bun sâmbătă, în primul rând pentru că este vorba de Dinamo, apoi pentru că avem nevoie să depășim seria meciurilor mai puțin bune. Dacă o să câștigăm, înseamnă că băieții și-au revenit. Nu-mi place să o urmăresc la tv pe Dinamo și nici pe FCSB, dar am văzut că a început să folosească jucători și de la echipa a doua, și cu ei a avut un randament destul de bun, o arată și locul din clasament. Sper să nu confirme și cu noi“, a afirmat Nicolae Negrilă, pentru GdS.
„Negoro“ speră să avem parte și de un arbitraj bun, fiind nemulțumit de prestația centralului Ionuț Coza din meciul contra Concordiei Chiajna: „Nu știu cine ne arbitrează, dar sper să nu o facă la fel ca arbitrul din meciul cu Chiajna, să fie corect. Mi-a plăcut în schimb arbitrajul de la Voluntari, a fost foarte bun și așa trebuie să fie toate. Sunt unii analiști pe la tv care le țin partea arbitrilor. Că a fost 11 metri, că n-a fost, dar și noi am jucat fotbal, nu tenis de masă, și putem să ne dăm și noi cu părerea despre anumite faze. Cu Chiajna a fost un arbitraj prost! Le doresc multă baftă băieților noștri, o să fim în tribune pentru ei și sper să ne bucurăm cu toții la finalul meciului“.

Cămătaru: Craiovei îi trebuie un număr 9, un vârf puternic

Și fostul mare atacant al Craiovei Maxima și al lui Dinamo, Rodion Cămătaru, le ține pumnii alb-albaștrilor, dar e sigur că misiunea nu va fi deloc ușoară.
„Este un meci interesant, între două echipe cu pretenții la podium. Craiova a scăzut după ultimul sezon, a pierdut jucători importanți, au adus alții, nu s-a rodat încă echipa și a început destul de slab campionatul. De partea cealaltă, Dinamo a avut în schimb un debut bun la modificările pe care le-a făcut Florin Bratu. Este un derbi deschis oricărui rezultat. Sunt puncte importante puse în joc, privind în viitor, la play-off, chiar dacă acesta este foarte departe. Cine va câștiga, va dobândi și un plus de încredere pentru a continua lupta pentru podium. Țin cu Craiova, aici am crescut! Din păcate, Craiova nu are ce trebuie acolo, în atac. Îi trebuie un număr 9, un vârf puternic, toată lumea vede asta. Nu poți să joci cu Mitriță vârf de atac, el are valoare pe alt post“, a spus Rodion Cămătaru, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS