7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Leii“ pregătesc derbiul în tăcere. Vezi ce spune Bratu despre jocul de sâmbătă!

„Leii“ pregătesc derbiul în tăcere. Vezi ce spune Bratu despre jocul de sâmbătă!

Alex Mitriță și colegii săi sunt ţinuţi departe de presă, cel puţin pentru meciul cu Dinamo (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Etapa a 7-a din Liga I oferă un derbi de zile mari, Universitatea Craiova urmând să o întâlnească sâmbătă, de la ora 21.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe eterna rivală Dinamo. Deși suporterii olteni așteaptă cu sufletul la gură noutăți din tabăra alb-albastră, oficialii Științei au decis să instaureze tăcerea și să interzică interviurile cu jucătorii, preferând să ofere fanilor declarații legate de meci și de situația lotului numai în cadrul conferinței de presă impusă de FRF, programată mâine după-amiază.
„Săptămâna asta nu se face niciun interviu“, ne-a transmis ofițerul de presă al clubului, Mihai Dișa, nedorind să explice în vreun fel decizia superiorilor.
În schimb, clubul vrea să puncteze la capitolul imagine și anunță că astăzi, de la ora 16.30, fundașul Isaac Donkor, suspendat în meciul cu Dinamo, „va fi prezent la magazinul mobil din centru pentru a-ți oferi biletul pentru derbiul contra câinilor“. Altfel, pentru cei care nu și-au procurat abonamente și vor să fie pe stadion sâmbătă seară, prețurile tichetelor la meciul cu Dinamo au următoarele prețuri: peluze (Nord & Sud): 15 lei, tribuna II: 30 lei, tribuna I: 40 lei, tribuna VIP: 100 lei.
O altă acțiune a clubului va avea loc sâmbătă, în discuție intrând Fan-Zone-ul pe care oficialii clubului l-au implementat încă din finalul sezonului trecut. Fan-Zone-ul pentru disputa contra „câinilor“ va începe la ora 18.30, pe esplanada stadionului „Ion Oblemenco“, unde suporterii vor avea la dispoziție „măricei“ și bere rece și vor fi provocați totodată la diverse concursuri cu premii și la unele activități sportive. Isaac Donkor va fi alături de suporteri pentru autografe și fotografii, la fel și echipa de handbal feminin a Craiovei.

Fl. Bratu: Partida de la Craiova va fi specială pentru Dinamo

În schimb, contactat telefonic de GdS, antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu, a dat dovadă de mai multă deschidere. „Mitralieră“ a afirmat că se așteaptă la o partidă dificilă în Bănie, dar că nu are probleme de lot și speră ca formația sa să obțină un rezultat pozitiv în jocul de sâmbătă.
„Va fi un meci dificil, așa cum sunt toate derbiurile Craiova – Dinamo sau Dinamo – Craiova. Va fi foarte specială, cum a fost și în ultimii ani, mai ales pentru Dinamo, care nu a prea mai câștigat la Craiova. Sunt orgolii mari la mijloc și sperăm să iasă un spectacol fotbalistic pe măsură. Întâlnim un adversar cu un moral ridicat după meciul foarte bun de la Voluntari, în care a înscris cinci goluri, și care are un antrenor pe care eu îl respect foarte mult. Sperăm să fim pregătiți pentru acest meci și să punem probleme celor de la Craiova. Suntem la început de campionat, dar contează acest rezultat pentru play-off foarte mult. Nu avem probleme de lot, toată lumea se pregătește bine și sperăm să obținem un rezultat bun“, a declarat Florin Bratu.
„Noi sperăm să fie stadionul plin, pentru că fotbalul e mult mai frumos când sunt spectatori mulți în tribună“, a completat tehnicianul rivalei din Șoseaua Ștefan cel Mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS