12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDragoș Bon: Luptăm pentru o clasare pe podium

Dragoș Bon: Luptăm pentru o clasare pe podium

Echipa secundă a Universității Craiova debutează sâmbătă în noul sezon al Ligii a III-a, urmând să joace de la ora 18.00, la Ploiești, în compania „satelitului“ Astrei. Antrenorul Dragoș Bon are așteptări mari de la gruparea sa, chiar dacă se confruntă la fiecare etapă cu probleme în alcătuirea lotului, fiind condiționat de cedările de jucători de la prima echipă.
„Suntem în fața unui nou start de campionat, întâlnim o echipă-satelit, ca și noi, și presupun că este formată tot din jucători tineri, de valoare, de perspectivă. Mă aștept să fie un meci disputat, dar noi mergem să câștigăm cele trei puncte. În momentul de față am la dispoziție un lot tânăr, bazat pe mulți juniori, dar, ținând cont de problemele de la prima echipă, nu cred că vom beneficia de vreun jucător de câmp aflat sub comanda lui Devis Mangia. În privința portarilor, e clar că nu știu acum pe cine mă bazez, pentru că la prima echipă sunt patru portari și aștept să văd cine o să coboare, plus că nu s-a limpezit situația contractuală a lui Nicolai Calancea. Vom vedea ce goalkeeper vom avea la Astra. În privința jucătorilor de câmp, în acest tur de campionat pot să mă bazez pe următorii: Cătălin Ion, Ionuț Puțaru, Robert Bogdan, Cosmin Dobre, Adrian Juncu, Cristi Frăsineanu, Bogdan Țoiu, Alex Dinu, Vali Contantin, Alex Vulpe, Ionuț Sârbu, Remus Trancă, Angel Ciutică, Luis Nițu și Viorel Zbona. Echipa se va completa și cu juniori de la Under 19, în funcție de posturile deficitare“, a explicat antrenorul Dragoș Bon, pentru GdS.
„Conducerea clubului nu mi-a trasat un obiectiv clar în afara aceluia de a crește valoric tinerii valoroși din lot, dar personal îmi doresc să câștigăm meci de meci și să luptăm pentru o clasare pe podium“, a completat Dragoș Bon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS