13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / „Satelitul“ Craiovei a capotat la Alexandria

Fotbal / „Satelitul“ Craiovei a capotat la Alexandria

Echipa secundă a Universității Craiova a pierdut cu 2-0 partida amicală susținută sâmbătă, în deplasare, în fața celor de la FCM Alexandria. Antrenorul Dragoș Bon a început meciul cu următorii: Preduț – Puțaru, Ion, Bogdan – Frăsineanu, Țoiu, Alex Dinu, Juncu – Vali Constantin, Nițu, Trancă. Au mai intrat: Dragoș Petrișor (născut în 2000, venit în probe de la Școala Dani Coman) – Andrei Savu (născut în 2000, venit în probe de la Școala Dani Coman)|Dobre, Alex Vulpe, Ciutică, Zete.

„A fost ultimul joc din pregătiri. În primele 60-65 de minute am controlat jocul și am ratat foarte mut, iar după ce am făcut modificările s-a văzut lipsa de experiență a celor intrați. Nu am avut la dispoziție nici tot lotul, pentru că a început campionatul la Under 19 și Under 17 și unii au mers acolo, dar nu sunt supărat. Intrăm în linie dreaptă și sperăm să reglăm ultimele aspecte înainte de prima etapă de vineri, cu Astra II“, a declarat antrenorul Dragoș Bon, pentru GdS.

Până acum, „satelitul” Științei a mai înregistrat o victorie, 10-0 cu Viitorul Cârcea, și trei înfrângeri, 2-3 cu Ludogorets Razgrad II, 0-1 cu Voința Turnu Măgurele și 1-3 cu CSM Slatina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS