Juan Martin del Potro, of Argentina, celebrates after beating Milos Raonic, of Canada, during the semifinals at the BNP Paribas Open tennis tournament, Saturday, March 17, 2018, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill)

Tenismanul argentinian Juan Martin Del Potro, numărul 3 mondial, s-a calificat în optimile de finală ale turneului Masters 1.000 ATP de la Cincinnati (Statele Unite), dotat cu premii totale în valoare de 5.669.360 dolari, învingându-l în două seturi, 6-2, 6-3, pe sud-coreeanul Chung Hyeon, într-o partidă disputată joi.

Del Potro, vicecampion olimpic la Rio, în 2016, a avut nevoie de o oră şi 21 minute pentru a se impune în faţa jucătorului asiatic, iar în turul următor îl va înfrunta pe australianul Nick Kyrgios, finalistul ediţiei de anul trecut a competiţiei din Ohio.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.