12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCu cine joacă Universitatea dacă trece de Leipzig

Cu cine joacă Universitatea dacă trece de Leipzig

Echipele româneşti şi-au aflat ieri posibilele adversare din play-off-ul Europa League (23/30 august). Pentru a ajunge în play-off, Universitatea Craiova, FCSB și CFR Cluj trebuie să treacă mai întâi de partidele din turul trei preliminar al competiției (9 și 16 august).
Universitatea Craiova, care în turul trei preliminar va întâlni pe RB Leipzig, ar putea juca în turul următor cu învingătoarea dintre echipele Zorya (Ucraina) și Braga (Portugalia). FCSB ar putea întâlni învingătoarea dintre Slovan Bratislava (Slovacia) şi Rapid Viena (Austria), iar campioana României, CFR Cluj, cu învingătoarea dintre Legia Varşovia (Polonia) şi FC Dudelange (Luxemburg).

A semnat și Meza Colli

Mult așteptatul mijlocaș ofensiv paraguayan, Meza Colli, a semnat ieri cu Universitatea Craiova un contract valabil pe trei sezoane, anunță clubul din Bănie.
„Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că a semnat un contract valabil pe trei ani cu Cesar Daniel Meza Colli. Născut pe data de 5 octombrie 1991 în localitatea Asuncion, noua extremă dreapta a echipei are o talie de 1,72 m, este un fotbalist de picior stâng și va purta tricoul cu numărul 7. Este cunoscut ca fiind un fotbalist ce poate încânta publicul prin calitățile sale. Fotbalistul cu dublă cetățenie, paraguayană și italiană, a evoluat la formații de tradiție precum FC Cesena și Deportivo Alaves. Colli a evoluat, de asemenea, în 73 de partide din prima ligă a Azerbaijanului, dar și în două meciuri din Serie A. În „dubla“ din primul tur preliminar al acestui sezon UEFA Europa League, Colli a izbutit să marcheze două goluri și să ofere o pasă decisivă pentru fosta sa formație, FK Keshla“, se arată în comunicatul formației alb-albastre. Meza Colli și elvețianul Matteo Fedele vor fi prezentați astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.
Daniela Mitroi-Ochea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS