16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Exclusiv: CSO Filiași și-a „tras“ atacant crescut de Pandurii

Fotbal / Exclusiv: CSO Filiași și-a „tras“ atacant crescut de Pandurii

Conducerea divizionarei C CSO Filiași continuă să dea lovituri pe piața transferurilor. După o serie de fotbaliști care au evoluat la Liga a II-a și Liga I, gruparea doljeană a reușit astăzi să obțină și semnătura lui Daniel Constantin Cocină (foto). Acesta este un atacant de 22 de ani și 1,84 metri, crescut și promovat în fotbalul mare de Pandurii Târgu Jiu și care a mai evoluat în cariera sa la Universitatea Cluj, Metalurgistul Cugir, Național Sebiș și Energeticianul, având o cotă de transfer de 25.000 de euro. La CSO Filiași a venit din postura de jucător liber de contract, el semnând un angajament pe un sezon, cu drept de prelungire.

„Sunt foarte mulțumit de acest transfer. Cocină este un jucător valoros, pe care ni l-am dorit foarte mult și mă bucur că am obținut semnătura lui. Negociem și cu un fundaș central cu experiență și ne-am mai dori unul sau doi juniori, apoi ne oprim, pentru că avem un lot și numeric, și valoros“, a declarat Florin Spînu, pentru GdS.

În această vară, la CSO Filiași au mai venit următorii: Alex Nedianu („U“ Craiova – împrumut un an), Sebastian Toma (CS Mioveni – împrumut un an), Rodemis Trifu (Pandurii), Mihai Șchiopu (CS Mioveni), Daniel Unguru (Pandurii, Performanța Ighiu), Claudiu Ghighilicea (Miilenium Giarmata), Robert Vulpe (Petrolul Bustuchin), Ion Crețu (Petrolul Bustuchin) și juniorul Gheorghișor (CSJ Craiova).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS