Acasă Sport Mihaela Buzărnescu este în sferturi la San Jose

Mihaela Buzărnescu este în sferturi la San Jose

-

Mihaela Buzărnescu a ajuns în sferturile turneului de 800.000 de dolari, de la San Jose, după ce a trecut greu, în 3 seturi, de o adversară de doar 16 ani, americanca Amanda Anisimova, venită din calificări. Scorul a fost 7-5, 2-6, 6-1, iar Buzărnescu o va înfrunta pe australianca Ajla Tomljanovic, calificată după abandonul americancei Madison Keys, a 2-a favorită a competiției californiene.
Mihaela Buzărnescu a adunat până acum aproape 23.000 de dolari și 100 de puncte WTA doar la simplu la San Jose, unde evoluează însă și la dublu, tot în sferturi, alături de englezoaica Heather Watson.

ȘTIRI VIDEO GdS

Sindicaliştii din Dolj solicită o simulare a reducerii numărului de ore în şcoli

Reducerea numărului de ore pentru elevii din clasele primare şi gimnaziale, dar şi de la liceu este un subiect de actualitate pentru învăţământul preuniversitar, după ce senatorii au adoptat un proiect de lege în acest sens

Cum îţi poţi schimba legal furnizorul de energie

Este nevoie de 21 de zile pentru ca un consumator casnic să treacă de la un furnizor la altul de energie. Iată ce „capcane“ puteţi întâmpina în procesul de mutare către alt furnizor de electricitate.

Încă un pieton lovit de maşină pe bulevardul Ştirbei Vodă

Un pieton, de 67 de ani, a fost accidentat de un autoturism joi, pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Ştirbei Vodă. În ultima perioadă, în acea zonă au fost răniţi mai mulţi pietoni.