Acasă Sport Fotbal / „Satelitul“ a cedat la limită pe „Extensiv“. Bon, mulțumit de...

Fotbal / „Satelitul“ a cedat la limită pe „Extensiv“. Bon, mulțumit de joc

-

Echipa secundă a Universității Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, partida amicală susținută astăzi, pe stadionul „Extensiv“ în compania echipei Voința Turnu Măgurele (locul 3 în C3). Unicul gol a fost marcat de Claudiu Dragu în minutul 6.

Universitatea II Craiova: Dică – Constantinescu, Puțaru, Ion – Frăsineanu, Constantin, Al. Dinu, Juncu – Bîrzan, Baicu, Trancă.Au mai intrat: Preduț – Vulpe, Ciutică, I. Popescu, Gavrilă, Ilie, Zlete, Niță, Dobre. Antrenor: Dragoș Bon.

Turnu Măgurele: Dumitrescu – Jugănaru, Roșca, Matei, Mitrea – Mihoară, Mihnea, Băjenaru, Savin – Dragu, Constantinescu. Antrenor: Erik Lincar.

„A fost un joc bun, cu multe aspecte pozitive. Am primit gol pe o greșeală de poziționare, nu ne-a ieșit pasul la ofsaid, și asta pentru că e prima dată când jucăm în această formulă. S-a văzut lipsa omogenității, într-un joc în care am întâlnit un adversar bun, cu foști jucători din Liga I, cum ar fi Băjenaru sau Constantinescu. Una peste alta sunt mulțumit de atitudinea băieților“, a declarat antrenorul Craiovei II, Dragoș Bon, pentru GdS.

Acesta a fost al treilea amical susținut de „satelit“ în această vară, în primele două înregistrând o înfrângere, 2-3 cu Ludogorets Razgrad, și o victorie, 10-0 cu Viitorul Cârcea. Următorul joc de verificare al Universității II Craiova este programat vineri, 10 august, în compania divizionarei D CSM Slatina. Locul și ora desfășurării se vor stabili zilele următoare.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Căutaţi compania altor oameni şi sunteţi dependent de atenţia lor. Dacă nu primiţi sprijin şi confirmări din partea partenerului sau a...