Marius Copil a obţinut o victorie importantă la Antipozi

Marius Copil, numărul 93 mondial, s-a calificat în turul al 2-lea al turneului de un milion 900.000 de dolari de la Washington, după ce l-a învins cu scorul 7-6, 6-4 pe bosniacul Mîrza Basic, numărul 83 ATP.
Meciul a durat o oră și jumătate, iar el și-a asigurat un cec de peste 13.000 de dolari datorită acestei victorii. Marius Copil îl va întâlni acum pe Jeremy Chardy, francezul favorit numărul 14, care intră direct în turul secund.
Și Mihaela Buzărnescu a reconfirmat forma excelentă în care se află.
Jucătoarea română de tenis s-a calificat în sferturile probei de dublu la San Jose, turneu american de 800.000 de dolari.
Ea face pereche cu englezoaica Heather Watson, și le-au eliminat cu 6-3, 6-3, pe reprezentanta gazdelor Tamara Culibrk și Sybille Gauvain din Franța.
Buzărnescu și Watson, finaliste anul acesta la Nottingham, sunt favorite numărul 2 în competiția californiană, iar acum vor lupta cu britanica Johanna Konta și nemțoaica Nicola Geuer.
Mihaela Buzărnescu este a 5-a favorită la simplu la San Jose, urmând să o înfrunte în runda inaugurală pe americanca Sachia Vickery, a 73-a în ierarhia mondială.
Meciul va începe marți seară, după ora 23:00.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.