16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / CSO Filiași s-a înclinat în fața lui FC Argeș în Trivale

Fotbal / CSO Filiași s-a înclinat în fața lui FC Argeș în Trivale

Divizionara C CSO Filiași a pierdut clar, cu 3-0, amicalul disputat sâmbătă, în Trivale, în fața grupării FC Argeș, dar a lăsat o impresie bună. Toate golurile piteștenilor au fost marcate de Buhăescu, în prima repriză, pe care gazdele au controlat-o, cea de-a doua fiind echilibrată.

FC Argeș: Ureche – Turda, Vișa, Hreniuc – Șerban, Panait, Raul Costin, Stan – Buleică, Buhăescu, Năstăsie. Au mai intra: Gugu, Tofan, Tăbăcariu, Udrea, Șerbănică, Popa, Nilă, Petruț.

CSO Filiași: Nedianu – Șchiopu, Vulpe, Lupu, Crușoveanu – D. Stancu, Ungur – Gheorghșor, Ghighilicea, Badea – Dinu. Au mai intrat: Chiriță, Tereche, Borneci, Crețu, Stăiculescu, Borhot.

Săndoi: CSO Filiași mi s-a părut o echipă bună

Antrenorul lui FC Argeș, craioveanul Emil Săndoi, a apreciat evoluția elevilor săi, dar a remarcat și jocul formației oaspete.

„CSO Filiași mi s-a părut o echipă bună, preocupată să joace fotbal, să construiască. Îl felicit pe Silviu Lung pentru ce face acolo, pentru că sunt convins încă de pe acum că va avea rezultate bune în sezonul viitor, pentru că are au lot bun. Sunt mulțumit de cum ne-am mișcat astăzi, mai ales în prima repriză, când am și marcat de trei ori prin Buhăescu. Mai avem o săptămână și începem campionatul și ca orice debut va fi unul greoi, dar sperăm să obținem un rezultat pozitiv. Îmi pare rău că astăzi mi s-a accidentat Stan, un jucător de bază, a făcut o entorsă, dar sper să reușim să fim în formulă completă la primul fluier“, a declarat Emil Săndoi, pentru GdS.

Lung: Sunt mulțumit de dăruirea băieților

La rândul său, tehnicianul grupării CSO Filiași, Silviu Lung, consideră că jucătorii săi au pierdut în fața unei echipe net superioare, dar că a luptat pe placul său.

„Ei au avut vreo cinci jucători foști divizionari A, o echipă solidă, de locul unu-patru. În pus încep campionatul peste o săptămână, pe când noi avem doar șapte zile de pregătire… S-a cunoscut acest aspect la ritmul de joc, dar am avut și noi destule momente bune. Eu sunt mulțumit de dăruirea băieților mei și puțin supărat pentru că am primit goluri din neatenție, dar per total Piteștiul a fost echipa mai bună. Pentru stadiul actual sunt mulțumit, sper să mai luăm un jucător sau doi și sunt convins că vom face o treabă bună. Nedianu va rămâne la noi, am discutat cu el. L-am mai vrea pe fundașul Cătălin Ion, dar am înțeles că nu l-ar lăsa Dragoș Bon, ar avea nevoie de el la echipa a doua a Universității. O să vedem ce putem rezolva zilele următoare“, a afirmat Silviu Lung, pentru GdS.

Pentru CSO Filiași acesta a fost al doilea test al verii, în primul reușind să se impună cu 2-0 pe terenul grupării din Liga a IV-a Viitorul Cârcea. Următorul amical va vaea loc pe 3 august, la „Chimia“, în compania echipei Voința Turnu Măgurele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS