Acasă Sport „Tricolorele” au debutat cu dreptul la Mondiale

„Tricolorele” au debutat cu dreptul la Mondiale

-

Naţionala feminină de handbal tineret (sub 20 de ani) a României a debutat ieri cu o victorie la Campionatul Mondial din Ungaria, după ce a învins Japonia cu 32-30. România a câştigat cu mare emoţii, după ce a fost condusă şi cu cinci goluri în reprize secundă. În lotul tricolor, condus de Gheorghe Tadici, se regăsesc și trei craioveni, antrenorul secund Grigore Albici și jucătoarele Cristina Lung și Teodora Popescu.

Pentru România au evoluat: Hosu, Kelemen, Lung – portari; Nichitean, Severin, B. Berbece, Badea 1, Stîngă, Tîrcă 7, Mihart 4, Popescu, Petruş 8, Bucur 4, Banciu, Popa 8, Tecar.

Următorul meci al României va avea loc mâine, de la ora 17.00, cu Paraguay. România face parte din grupa C, alături de Danemarca, Olanda, Angola, Japonia şi Paraguay. În celelalte două jocuri de ieri din grupă, Danemarca a învins Angola cu 25-20, iar Olanda a dispus de Paraguay cu 47-25.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Duceți la bun sfârşit nişte proiecte dificile. Sunteți hotărât în ceea ce faceți, iar acest lucru vă aduce succesul. Apar cheltuieli...

Inspector de muncă, acuzat de luare de mită

Procurorii doljeni au reţinut un craiovean de 45 de ani, angajat al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj. Anchetatorii susţin că inspectorul de muncă a cerut o mită de 1.500 de lei administratorului a două societăţi comerciale.