Acasă Sport Fotbal / Mihai Roman a fost prezentat la FC Botoşani

Fotbal / Mihai Roman a fost prezentat la FC Botoşani

-

Deși se părea că va merge să evolueze în noul sezon la nou promovata Dunărea Călărași, atacantul oltean Mihai Roman a ajuns la FC Botoșani, fiind împrumutat de Universitatea Craiova pentru un an. Fotbalistul de 26 de ani a fost prezentat ieri seară de gruparea moldavă, imediat după ce a evoluat titular la echipa condusă de Costel Enache în amicalul contra ruşilor de la Arsenal Tula, câştigat de botoşăneni cu scorul de 2-1.
Mihai Roman a mai evoluat la Poli Timişoara, NEC Nijmegen (Olanda), M. Petah Tikva (Israel), Pandurii Târgu Jiu şi Petrolul Ploieşti.
În această vară, Universitatea Craiova s-a mai despărţit de Alex Băluţă (Slavia Praga), Vlad Screciu (Genk), Apostol Popov, Simon Măzărache, Andre Santos şi Stephan Drăghici, ultimul fiind împrumutat la Sepsi.

ȘTIRI VIDEO GdS

Pițurcă – temperat, Dragomir – încântat

Antrenorul Universității Craiova, Victor Pițurcă, a asistat pe viu la recitalul elevului său din meciul cu Finlanda. Acesta a fost mulțumit de...

Dr. Riza a pierdut procesul cu Spitalul de Urgenţă

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au hotărât, miercuri, să respingă acţiunea formulată de dr. Mugur Riza împotriva Spitalului de Urgenţă Craiova.