Acasă Sport Fotbal / Chipciu încearcă să-și relanseze cariera la Sparta Praga

Fotbal / Chipciu încearcă să-și relanseze cariera la Sparta Praga

-

Internaționalul român Alexandru Chipciu va evolua în noul sezon la Sparta Praga, alături de Florin Niţă, Bogdan Vătăjelu şi Nicolae Stanciu, el fiind împrumutat de la gruparea belgiană Anderlecht Bruxelles până în vara anului 2019, informează Agerpres.
„Alexandru Chipciu se alătură sub formă de împrumut pentru un an lotului echipei Sparta”, a anunţat gruparea din capitala Cehiei pe contul oficial de Twitter.
Conform site-ului oficial al clubului Anderlecht Bruxelles, Sparta Praga are opţiune de cumpărare a mijlocaşului român la finalul împrumutului.
În vârstă de 29 de ani, Chipciu se află de doi ani în lotul formaţiei Anderlecht, alături de care a câştigat un titlu şi o Supercupă a Belgiei. Internaţionalul român a mai evoluat la formaţiile Forex Braşov, FC Braşov, Dacia Unirea Brăila şi Steaua Bucureşti. El este al doilea român care ajunge de la Anderlecht la Sparta, după Stanciu, venit în Cehia în ianuarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Duceți la bun sfârşit nişte proiecte dificile. Sunteți hotărât în ceea ce faceți, iar acest lucru vă aduce succesul. Apar cheltuieli...

Inspector de muncă, acuzat de luare de mită

Procurorii doljeni au reţinut un craiovean de 45 de ani, angajat al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj. Anchetatorii susţin că inspectorul de muncă a cerut o mită de 1.500 de lei administratorului a două societăţi comerciale.