11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaștrii se pregătesc pentru testul cu FC Ufa

Alb-albaștrii se pregătesc pentru testul cu FC Ufa

Universitatea Craiova se pregătește să suțină al doilea test din cadrul stagiului de pregătire din Austria. Alb-albaștrii întâlnesc sâmbătă, de la ora 19.00, pe stadionul din localitatea Kirchdorf, formația rusă FC Ufa, care în ediția trecută de campionat s-a clasat pe locul șase, cu 43 de puncte obținute în 30 de partide.
Lotul clubului FC Ufa este alcătuit din 23 de jucători, având o medie de vârstă de 28 de ani, iar cel mai bine cotat jucător este portarul Aleksandr Belenov, 6 milioane de euro, conform website-ului de specialitate transfermarkt.com. Cel mai bun marcator al celor de la Ufa este nigerianul Sly, cu șapte goluri și patru pase decisive în 26 de partide disputate. La FC Ufa joacă și fostul dinamovist Ionuț Nedelcearu.
Universitatea Craiova și FC Ufa s-au mai întâlnit într-un joc amical în cantonamentul din Austria de anul trecut, mai exact pe 1 iunie 2017. Atunci rușii s-au impus cu 2-1, golul nostru fiind semnat de mijlocașul Alexandru Mateiu.
În primul joc de verificare disputat săptămâna trecută, Universitatea Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, în fața formației japoneze V-Varen Nagasaki.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS