6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGustavo: Vom fi 100% pregătiți să luăm Supercupa

Gustavo: Vom fi 100% pregătiți să luăm Supercupa

Atacantul brazilian al Universității Craiova, Gustavo Vagenin, a afirmat ieri că pregătirea alb-albaștrilor decurge bine pe pământ austriac. „Gusti“ este convins că la finalul stagiului echipa va fi la capacitate maximă și va cuceri și Supercupa României, în detrimentul campioanei CFR Cluj, confruntarea fiind programată pe 14 iulie, de la ora 20.30, pe „Ion Oblemenco“.
„A trecut o săptămână din stagiul de pregătire, a fost greu, dar suntem într-o formă bună. Am făcut antrenamente bune aici, în Austria, și ne gândim la Supercupă. Am avut și un meci amical în această perioadă, l-am pierdut (0-1 cu V-Varen Nagasaki), dar echipa japoneză este în plin campionat și a stat mai bine din punct de vedere fizic decât noi, dar și așa a fost util, pentru că am putut să punem în practică schemele pe care le facem în cantonament. Suntem pe un drum bun și vom fi 100% pregătiți să luăm Supercupa“, a spus Gustavo, pentru site-ul oficial.
„Sezonul trecut a fost frumos, a fost cel mai bun din cariera mea și mă bucur că s-a realizat la Craiova și am putut să ajut la câștigarea Cupei. În sezonul următor sper să facem și mai mult, să câștigăm și alte trofee. Acum, la Craiova este o emulație foarte bună și orașul merită și Supercupa“, a mai spus Gustavo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS