9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Latovlevici n-ar zice ba Craiovei

Fotbal / Latovlevici n-ar zice ba Craiovei

Rămas fără echipă după ce i-a expirat contractul cu Galatasaray Istanbul, fostul stelist Iasmin Latovlevici a revenit acasă și își dorește să prindă un contract la una dintre echipele bune din Liga I. Cum echipa sa de suflet, FCSB, nu l-a întrebat de „sănătate” până acum și se pare că nici nu are de gând să o facă, fundașul stânga de 32 de ani, născut la Moldova Nouă, a început să vorbească frumos de Universitatea Craiova, punctând că ar veni în Bănie dacă ar fi solicitat.
„Am terminat contractul cu Galatasaray în luna mai, sunt liber. Experiența a fost bună la Galatasaray, dar am fost dezamăgit că am avut nevoie de două operații. Nu sunt în discuții cu FCSB, așa cum am văzut că a apărut. Iau în calcul orice variantă. Mi-aș dori, normal, să răman în Turcia, dar vom vedea. Eu zic că e un nivel bun în Liga I, primele cinci echipe joacă un fotbal frumos. Îmi place ce se întâmplă la Craiova, e un proiect frumos acolo! Au reușit să facă o echipă bună în doar trei-patru ani”, a spus Latovlevici la Pro X.

Vrea la națională

Acesta a început apoi să-și facă reclamă bună, punctând că nu a renunțat nici la națională: „În momentul ăsta, fizic sunt mai bine ca niciodată. Nici când m-am născut nu eram așa bine. M-am pregătit în tot timpul ăsta. Mă gândesc și la națională, sigur. A fost o neînțelegere la un moment dat între mine și staff-ul de acum. Ei au crezut că mă dau accidentat sau ceva de genul ăsta și că n-am vrut să revin la echipa națională. Între timp am vorbit cu Cosmin Contra, m-am întâlnit cu el la un hotel. În ultima perioadă am fost mai concentrat să îmi revin, să încep să joc”.

Iasmin Latovlevici a evoluat până acum la CFR Timișoara (2005-2006), FC Timișoara (2006-2010), Gloria Bistrița (2009-2010), Steaua București / FCSB (2010-2015), Gençlerbirliği SK (2015-2016), Karabükspor (2016-2017), Galatasaray (2017 / 2018). A evoluat în opt partide pentru naționala de tineret a României, iar la prima reprezentativă a avut zece convocări, fără gol marcat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS