21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Alb-albaștrii au pierdut amicalul cu japonezii

Fotbal / Alb-albaștrii au pierdut amicalul cu japonezii

Universitatea Craiova a debutat cu stângul în seria amicalelor din această vară. Aflată în cantonament în Austria, Știința a susținut ieri un joc-test în compania formației japoneze V-Varen Nagasaki și l-a pierdut la limită, scor 0-1. Golul învingătorilor a fost marcat de Nakahara, în minutul 27.

Antrenorul grupării oltene, Devis Mangia, a început meciul cu următorii jucători: L. Popescu – Martic, Kelic, Tiago – Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Briceag – Burlacu, Glavina, Mihăilă. Pe parcurs i-a mai introdus pe: Rossi, Gardoș, Markovic, Juncu, Puțaru, Borța, Bîrzan, Șerban și Alin Țegle, un jucător de 22 de ani, originar din Bistrița, care a evoluat la Luceafărul Oradea și se află în probe.

„În timp ce noi suntem aici să muncim, echipa adversă se află în plin campionat, este aici doar pe perioada Mondialului, aşa că din punct de vedere fizic ne-au fost superiori. Nu putem vorbi acum de obiective, ci doar de muncă, nu avem prea mult timp să pregătim sezonul, fiindcă vine în curând Supercupa, iar apoi campionatul. Sunt sigur că stadionul va fi plin la Supercupă, noi vom încerca să fim pregătiţi la acea oră, dar nu fi deloc uşor, fiindcă întâlnim o echipă foarte bună, campioana României. Eu şi staff-ul meu muncim permanent în cantonament, mai ales că avem foarte mulţi tineri în acest stagiu şi încercăm să-i pregătim şi pe ei cât mai bine, îi ajutăm să crească. Fanii noştri cred că sunt fericiţi acum, după ce le-am adus Cupa României, iar acum muncim să le aducem bucurii şi în următorul sezon. Au venit şi aici după noi, ne bucurăm, am văzut că avem fani peste tot în Europa şi probabil chiar peste tot în lume”, a comentat Devis Mangia după meci.

Următorul amical are loc sâmbătă, 30 iunie, de la ora 19.00, oponentă fiind FC Ufa (locul șase în Rusia). În urmă cu un an, tot în Austria, ruşii s-au impus cu 2-1 într-un test, golul Craiovei fiind marcat de Alex Mateiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS