10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Conducătorii U Craiova 1948 asigură: Știința mai puternică din sezonul viitor!

Fotbal / Conducătorii U Craiova 1948 asigură: Știința mai puternică din sezonul viitor!

Oficialii prim divizionarei U Craiova 1948 Club Sportiv au emis astăzi un comunicat în care le explică suporterilor motivul pentru care nu s-au ținut de cuvânt și au vândut mai mult de un jucător în acest mercato. De asemenea, îi asigură pe frumoșii suporteri din Bănie că echipa nu va fi slăbită prin plecare lui Screciu și Băluță, pentru că urmează să fie aduși fotbaliști valoroși, nefiind neglijați nici cei din cadrul Academiei.

Întreg clubul Universitatea Craiova vrea să mulțumească suporterilor pentru sezonul foarte bun, la care fanii Științei au contribuit din plin. Împreună am cucerit iarăși un trofeu intern, după un sfert de veac de secetă, ne-am clasat pe podium și am jucat din nou în Europa aducând AC Milan în Oltenia. În același timp am devenit #CampioniLaSuporteri dominând de departe în clasamentul audienței la meciurile de pe teren propriu. 

Din respect pentru suporterii noștri, promitem încă o dată că rămânem fideli principiului de a vinde cel mult un jucător important pe sezon. Deși inițial ne-am fi dorit și am făcut toate eforturile ca Alex Băluță să ne ajute să accedem în grupele Europa League, am fost nevoiți să ne ținem promisiunea făcută acestuia astă-iarnă, când a refuzat o ofertă importantă din campionatul intern și a acceptat să îi mărim clauza de reziliere, de a îi permite să se transfere la o echipă din străinătate în cazul în care va fi o ofertă bună pentru el. Acel moment a venit, astfel că Alex pleacă în niște condiții excelente pentru el și pentru club deopotrivă și suntem convinși că va demonstra la Praga din ce sunt făcuți oltenii.

Vladimir Screciu reprezintă unul dintre pariurile Universității Craiova. Ca și dovadă, el a devenit cel mai scump jucător român sub 19 ani din istoria fotbalului românesc. În curtea Științei se mai regăsesc mulți puști ca Vlad, talentați, muncitori și educați în spiritul Universității Craiova, care sunt 100% pregătiți să facă pasul la echipa mare. Rămânem fideli și principiului discreției și seriozității în privința transferurilor. La Craiova nu avem nici „Neymari”, nici „Mbappei”, avem juniori care își arată valoarea doar pe terenul de joc, nu în mass-media. Pe unii îi cunoașteți deja, pe alții îi veți aplauda în #VulcanulDePeOblemenco cât de curând.

Ținem de asemenea să precizăm faptul că suporterii nu au motive să își facă griji în privința slăbirii lotului: Știința se va întări în perioada următoare cu 2-3 fotbaliști demni de a încânta publicul oltean. O spunem fără ezitare: de la renașterea Științei, am fost mai puternici cu fiecare nou an și vom păstra aceeași pantă ascendentă, construind cărămidă cu cărămidă.

Fideli principiului transparenței, săptămâna viitoare vom prezenta și un raport al încasărilor și cheltuielilor avute în sezonul 2017 – 2018, pe înțelesul tuturor, astfel încât toți suporterii să cunoască proveniența și destinația banilor.

Pentru toată suflarea oltenească va fi o vară scurtă, dar așa sunt verile când iubești. Pe 14 iulie vă dăm întâlnire pe noul Oblemenco, pentru că vom începe sezonul cu un alt meci de poveste: Știința luptă cu campioana CFR Cluj ca să aducă la Craiova al doilea trofeu important în mai puțin de două luni. Și, cu voi alături, suntem invincibili!“, se arată în comunicatul emis pe site-ul oficial.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS